Web Analytics

Tekstschrijver Arnhem

tekstschrijver Arnhem Edward Hendriks

Ik noem mezelf meestal geen tekstschrijver en al helemaal geen tekstschrijver Arnhem. Ik noem mezelf meestal copywriter. Voor het verschil tussen die twee verwijs ik je graag naar een blogartikel: Wat is een copywriter?

Waarom Arnhem?

Waarom dan deze pagina met als titel ’tekstschrijver Arnhem’? Dat is simpel. Het gaat allemaal om online concurrentie, dat had je misschien ook al wel begrepen. Op de zoekwoord-combinatie tekstschrijver Arnhem best wel wat gezocht. Zo’n 110 keer per maand.

Tekstschrijver Arnhem: 110 zoekopdrachten per maand gemiddeld (bron: KWFinder)

Volgens de handige zoekwoordtool KWFinder (een aanrader trouwens als je je met SEO-tekstschrijven bezighoudt) is die zoekwoordcombinatie ook laaghangend fruit (een Keyword Difficulty van 5 op een schaal van 100).

Dat wil zeggen, een klein beetje aandacht eraan besteden en je staat snel op de eerste pagina van Google. En je weet wat ze zeggen van die tweede pagina in Google, hè? Daar kun je een lijk verstoppen zonder dat het gevonden wordt.

Goed, tekstschrijver Arnhem dus. Niet dat ik geen recht heb op dat zoekwoord, want mijn bedrijf was tot voor kort op de rand van Velp en Arnhem gevestigd.

Aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

En nu zit ik zo’n 20 kilometer verderop in ‘s-Heerenberg, pal naast de A12. Met een kwartiertje ben ik bij Velperbroek. Vijf minuten later in het centrum van Arnhem. Dus ja, die paar mensen die per maand op deze zoekwoordcombinatie zoeken, die mogen best bij mij terechtkomen 😉

Wat voor diensten op het gebied van tekstschrijven ik dan zoal lever? Dit zijn de belangrijkste:

  • SEO-teksten (zoekmachineoptimalisatie) voor je website, webshop en je blog
  • tekstschrijven voor uiteenlopende opdrachtgevers en middelen (ook commercieel tekstschrijven en dus copywriting)
  • conceptontwikkeling (meestal in opdracht van reclamebureaus: het bedenken van reclame- en communicatie-ideeën)

Tekstschrijver Arnhem gezocht? Je hebt ‘m gevonden!

Hoewel ik mezelf dus zelden tekstschrijver noem, kan ik wel alles wat je van een tekstschrijver verwacht. Ik werk inmiddels een jaar of tien als freelance tekstschrijver. Daarvoor deed ik hetzelfde kunstje bij verschillende reclamebureaus.

Ik heb ervaring met een groot aantal verschillende branches: scholen, semi-overheid, industrie, zakelijke dienstverlening, elektronica, reizen. Ik schrijf ook blogartikelen op abonnementsbasis voor diverse klanten en ik voorzie een aantal eigen websites regelmatig van content.

Wil je gevonden worden op internet, dan kan ik je helpen. Voor mijn eigen website heb ik ervoor gezorgd dat ik hoog in Google sta op de zoekterm ‘copywriter’.

Ja, ik heb dus geen focus gelegd op tekstschrijver Arnhem, maar dat probeer ik nu met deze pagina te doen. En met resultaat, zoals valt te zien in de zoekresultaten van Google.

Een hoge ranking voor deze tekstschrijver uit de omgeving van Arnhem (bron: Google)

Zoek je een tekstschrijver uit de buurt van Arnhem, (of Nijmegen of Doetinchem) omdat lekker lokaal werken ook zo z’n voordelen heeft? Dan maak ik graag eens kennis met jou en je bedrijf.

Freelance tekstschrijver Arnhem gezocht?
Bekijk nu het portfolio van Doyoucopy
of neem meteen contact op met Edward Hendriks.