Press "Enter" to skip to content

Over Doyoucopy

Doyoucopy is een copywriting- en conceptbureau uit ‘s-Heerenberg in Gelderland. Motor achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Een freelance copywriter met ruim 15 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties. Aan zowel klant- als bureauzijde. Mijn specialisaties zijn copywriting en tekstschrijven, conceptontwikkeling en het contentontwikkeling voor websites.

SEO, copywriting en contentmarketing

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO), copywriting en contentmarketing voor websites heb ik mijn specialisme gemaakt. Graag bekijk ik je website, webshop of blog en geef ik advies over hoe het beter kan. Ik help je met het beter krijgen van je communicatie, het verbeteren van je webteksten of ik ondersteun je met bloggen. Ook help ik je graag met andere vragen op het gebied van marketing of communicatie. Sommige dingen doe ik zelf, voor andere schakel ik mijn netwerk aan freelancers in. Altijd zonder lange lijnen en zonder hoge bureaukosten.

Doyoucopy = Edward Hendriks

Inmiddels heb ik meer dan 200 klanten geholpen met hun copy en content. Ik heb ze op weg geholpen met teksten die hun omzet een boost hebben gegeven. Of met praktische adviezen waardoor ze hun teksten zelf hebben verbeterd.

Naast mijn werk als copywriter en marketingspecialist ben ik uitgever van verschillende websites, waarvan het online Italiëmagazine DitIsItalie.nl de belangrijkste is. Op het competitieve zoekwoord ‘Italië’ wist ik deze website op de eerste pagina van Google te krijgen. Een prestatie waar ik trots op ben.

Maar ook de website die je nu bekijkt staat hoog in Google op een aantal belangrijke zoekwoorden. De kans is aanzienlijk dat je hier terecht bent gekomen nadat je zocht op ‘copywriter’. Voor dit zoekwoord sta ik meestal op de derde positie in Google, direct onder Wikimedia en Carrièretijger.

Jouw verhaal… en mijn verhalen

Behalve copywriter ben ik ook auteur van fictie. Ja, ik ben een schrijvende copywriter 😉 Mijn derde thriller Geen weg terug verscheen in mei 2017 bij Uitgeverij De Fontein. Op dit moment werk ik aan diverse andere manuscripten en korte verhalen (als mijn werk voor klanten het toelaat). Ik werk ook aan een cursus copywriting (of misschien wordt het toch een e-book) en aan een uitgebreide handleiding over het vergroten van je omzet met bloggen.

Kijk voor meer informatie over mijn boeken en verhalen op mijn auteurswebsite: www.edwardhendriks.nl. En o ja, ik heb ook een eigen Wikipedia-pagina 🙂

Verder kennismaken? Kijk eens rond in het digitale portfolio of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialisaties van Doyoucopy

Wil je ook meer uit je communicatie halen?

Wat voor (web)teksten heb jij nodig? Samen zorgen we ervoor dat je copy doet wat-ie moet doen! Voor een paar veelvoorkomende copyklussen heb ik vaste tarieven. Voor jouw project kun je altijd een prijsopgave vragen. Laat het Doyoucopy weten.