Over Doyoucopy

copywriter edward hendriks doyoucopyDoyoucopy is een copywriting- en conceptbureau uit ‘s-Heerenberg in Gelderland. Motor achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Een freelance copywriter met ruim 15 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties. Aan zowel klant- als bureauzijde. Mijn specialisaties zijn copywriting en tekstschrijven, conceptontwikkeling en het contentontwikkeling voor websites.

 SEO, copywriting en contentmarketing

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO), copywriting en contentmarketing voor websites heb ik mijn specialisme gemaakt. Graag bekijk ik je website, webshop of blog en geef ik advies over hoe het beter kan. Ik help je met het beter krijgen van je communicatie, het verbeteren van je webteksten of ik ondersteun je met bloggen. Ook help ik je graag met andere vragen op het gebied van marketing of communicatie. Sommige dingen doe ik zelf, voor andere schakel ik mijn netwerk aan freelancers in. Altijd zonder lange lijnen en zonder hoge bureaukosten.

Doyoucopy = Edward Hendriks

Naast mijn werk als copywriter en marketingspecialist ben ik uitgever van verschillende websites, waarvan het online Italiëmagazine DitIsItalie.nl de belangrijkste is. Fictie schrijf ik ook. Mijn derde thriller ‘Geen weg terug’ verscheen in mei 2017 bij Uitgeverij De Fontein. Op dit moment werk ik aan diverse andere manuscripten en korte verhalen (als mijn werk voor klanten het toelaat). Kijk voor meer informatie over mijn boeken en verhalen op mijn auteurswebsite: www.edwardhendriks.nl.

Verder kennismaken? Kijk eens rond in het digitale portfolio of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialisaties van Doyoucopy
copywriting voor brochures, folders, advertenties, artikelen, jaarverslagen
– webteksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing, WordPress, bloggen
conceptontwikkeling (voor advertenties, websites of complete campagnes)

Wil je ook meer uit je communicatie halen?

Wat voor teksten heb jij nodig? Samen zorgen we ervoor dat je copy doet wat-ie moet doen! Voor een paar veelvoorkomende copyklussen heb ik vaste tarieven. Voor jouw project kun je altijd een prijsopgave vragen. Laat het Doyoucopy weten.