Over Doyoucopy

Over Doyoucopy

Doyoucopy is een copywriting- en conceptbureau uit ‘s-Heerenberg in Gelderland. Motor achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Een freelance copywriter met bijna 20 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties. Aan zowel klant- als bureauzijde. Mijn specialisaties zijn copywriting en tekstschrijven, conceptontwikkeling en contentontwikkeling voor websites.

Mijn naam is Edward Hendriks, copywriter en eigenaar van Doyoucopy. Aangenaam kennis te maken. Ik help bedrijven met een turboboost van hun communicatie voor direct meer resultaat.

Zeg eens, hoe ben je op deze website gekomen? De kans is groot dat je hebt gegoogeld op ‘copywriter’. Je vindt mijn site direct onder Wikipedia en Carrièretijger. Soms sta ik zelfs op positie 2. Ik ben de eerste copywriter die je tegenkomt. (Disclaimer: elke positie in zoekmachines is voortdurend aan schommelingen onderhevig!)

Kijk maar even mee (of googel zelf):

Hoe me dat is gelukt? Nee, niet door linkjes te kopen of door andere SEO-trucs. 

Maar door content van hoge kwaliteit te schrijven en te publiceren, net zoals ik voor mijn klanten doe. Meer bezoekers én die linkjes naar je website volgen dan vanzelf.

Wil je ook een turboboost voor je website?

Kies ervoor om je webteksten te laten schrijven door Doyoucopy. Of leer zelf webteksten schrijven met alle tips, trucs en tools van Doyoucopy.

Vaak kun je met enkele kleine aanpassingen in je copywriting al veel meer resultaat boeken.

Meer bewijs zien? Hier vind je een aantal mooie resultaten die ik onlangs voor klanten heb behaald.

SEO, copywriting en contentmarketing

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO), copywriting en contentmarketing voor websites heb ik mijn specialisme gemaakt.

Graag bekijk ik je website, webshop of blog en geef ik advies over hoe het beter kan. Ik help je met het beter krijgen van je communicatie, het verbeteren van je webteksten of ik ondersteun je met bloggen.

Ook help ik je graag met andere vragen op het gebied van marketing of communicatie. Sommige dingen doe ik zelf, voor andere schakel ik mijn netwerk aan freelancers in. Altijd zonder lange lijnen en zonder hoge bureaukosten.

Doyoucopy = Edward Hendriks

Inmiddels heb ik meer dan 200 klanten geholpen met hun copy en content. Ik heb ze op weg geholpen met teksten die hun omzet een boost hebben gegeven. Of met praktische adviezen waardoor ze hun teksten zelf hebben verbeterd.

Naast mijn werk als copywriter en marketingspecialist ben ik uitgever van verschillende websites, waarvan het online Italiëmagazine DitIsItalie.nl de belangrijkste is. Op het competitieve zoekwoord ‘Italië’ wist ik deze website op de eerste pagina van Google te krijgen. Een prestatie waar ik trots op ben.

Maar ook de website die je nu bekijkt staat hoog in Google op een aantal belangrijke zoekwoorden. De kans is aanzienlijk dat je hier terecht bent gekomen nadat je zocht op ‘copywriter’. Voor dit zoekwoord sta ik meestal op de derde positie in Google, direct onder Wikimedia en Carrièretijger.

Jouw verhaal… en mijn verhalen

Behalve copywriter ben ik ook auteur van fictie. Ja, ik ben een schrijvende copywriter 😉 Mijn derde thriller Geen weg terug verscheen in mei 2017 bij Uitgeverij De Fontein.

Op dit moment werk ik aan diverse andere manuscripten en korte verhalen (als mijn werk voor klanten het toelaat). Ik werk ook aan een cursus copywriting (of misschien wordt het toch een e-book) en aan een uitgebreide handleiding over het vergroten van je omzet met bloggen.

Kijk voor meer informatie over mijn boeken en verhalen op mijn auteurswebsite: www.edwardhendriks.nl. En o ja, ik heb ook een eigen Wikipedia-pagina 🙂

Verder kennismaken? Kijk eens rond in het digitale portfolio of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialisaties van Doyoucopy

Wil je ook meer uit je website halen?

Wat voor (web)teksten heb jij nodig? Samen zorgen we ervoor dat je copy doet wat-ie moet doen! Voor een paar veelvoorkomende copyklussen heb ik vaste tarieven. Voor jouw project op maat kun je natuurlijk altijd om een prijsopgave vragen.