Over Doyoucopy

copywriter edward hendriks doyoucopyDoyoucopy is een copywriting- en conceptbureau uit Velp (bij Arnhem). Motor achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Een freelance copywriter met 15 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties. Aan zowel klant- als bureauzijde. Mijn specialisaties zijn copywriting en tekstschrijven, conceptontwikkeling en het maken van content voor websites. Daarnaast kan ik je adviseren op het gebied van communicatie en sociale media.

Zoekmachineoptimalisatie en contentmarketing

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en contentmarketing voor websites heb ik mijn specialisme gemaakt. Graag bekijk ik je website, webshop of blog en geef ik advies over hoe het beter kan. Ik kan je trouwens ook ondersteunen met het ontwikkelen van een logo of een website in WordPress. Sommige dingen doe ik zelf, voor andere zaken schakel ik andere ervaren freelancers in. Voor conceptuele opdrachten of vormgeving werk ik regelmatig samen met Erwin van Hensbergen in ons gezamenlijke collectief De Merkgarage. Als je zoekt naar een fotograaf of vormgever help ik je graag verder. Zonder lange lijnen en zonder hoge bureaukosten. We kunnen altijd een prijsafspraak op basis van een project maken.

Doyoucopy = Edward Hendriks

Naast mijn werk als copywriter en adviseur hou ik me zich bezig met diverse andere interessante dingen. Ik heb drie dochters en een voorliefde voor de Italiaanse taal en cultuur. In mijn vrije tijd hou ik ervan films te kijken of games te spelen. Of voor mezelf te schrijven. Zo heb ik ‘tussen de bedrijven door’ in 2012 mijn debuutthriller uitgebracht. Deze kwam onder de titel ‘Bloedgeld’ uit bij Uitgeverij De Fontein. Mijn tweede boek ‘Gezworen vrienden’ verscheen in april 2014 bij dezelfde uitgeverij. En mijn derde thriller verschijnt in mei 2017. Op dit moment werk ik aan diverse andere manuscripten. Kijk voor meer informatie over mijn boeken op mijn auteurswebsite: www.edwardhendriks.nl.

Verder kennismaken? Kijk eens rond in het digitale portfolio of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialisaties van Doyoucopy
copywriting voor brochures, folders, advertenties, artikelen, jaarverslagen
– webteksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing, WordPress, bloggen
conceptontwikkeling (voor advertenties, websites of complete campagnes)

Wil je ook meer uit je communicatie halen?

Wat voor teksten heb jij nodig? Samen zorgen we ervoor dat je copy doet wat-ie moet doen! Voor een paar veelvoorkomende copyklussen heb ik vaste tarieven. Voor jouw project kun je altijd een prijsopgave vragen. Laat het Doyoucopy weten.