Cursus SEO-copywriting

Schrijf je website hoger in Google.

Over SEO en SEO-copywriting wordt heel erg moeilijk gedaan.

Tijd om het makkelijk te maken. Want SEO, of in het Nederlands: zoekmachineoptimalisatie, is in de basis gewoon kijken hoe je zo goed mogelijk antwoorden kunt formuleren op de vragen en problemen die potentiële klanten hebben.

In mijn copyblog op deze website geef ik je al talloze SEO-tips (nummer #1 in Google!), maar het ontbrak nog aan een helder en toegankelijk programma dat je van A tot Z naar betere SEO-teksten leidt. Dat programma heb ik met deze cursus SEO-copywriting nu ontwikkeld.

De grote voordelen van de Cursus SEO-copywriting

SEO-schrijven vanuit de praktijk leer je zo

Investeer in je kennis

Verbeter direct je SEO met deze waardevolle lessen

Cursus
SEO-copywriting

147

Nu € 97 *eenmalige betaling

 • 14 modules met 87 lessen waarin je alles leert over SEO-copywriting.
 • Je werkt in deze cursus direct aan een je eigen SEO-tekst die je na de cursus zó online kunt zetten.
 • Levenslange toegang tot de cursus, documentatie en alle extra’s.
 • Toegang tot online community en persoonlijke feedback.
 • 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.
 • Nu tijdelijk met € 50 korting voor een ongelooflijk lage prijs.

Morgen hoger in Google.
Vandaag beginnen.

Ontdek hoe je SEO op de juiste manier inzet voor de beste resultaten.

Na betaling ontvang je meteen
je logingegevens voor de cursus.

Alles wat je wilt weten over SEO. En meer.

Kennis van copywriting en SEO zijn essentieel voor elke ondernemer die zich online profileert (en welke ondernemer doet dat nu niet?). Je positie in de zoekmachines, het vertrouwen dat klanten in je stellen en je resultaten hangen er vaak direct vanaf.

Het is handig als je al wat kennis van commercieel schrijven hebt (je kunt er dan sneller doorheen), maar ook zonder die kennis zul je met deze cursus aan de slag kunnen. Voor een deel is SEO-copywriting ‘gewoon’ steengoede copywriting, dus daar sta ik in de eerste lessen van deze cursus uitvoerig bij stil.

Ook wanneer je al tekstschrijver bent en je wilt je specialiseren in SEO is dit een goede investering. Klanten verwachten niet alleen van je dat je goede teksten schrijft, maar ook dat je teksten schrijft die resultaat opleveren.

Dit ga je onder andere leren:

 • Wat de randvoorwaarden voor SEO-copywriting zijn.
 • Welke zoekwoordentools je kunt gebruiken om de beste zoektermen te vinden.
 • Wat de meta title en description zijn en hoe je deze kunt optimaliseren voor meer kliks.
 • Wat je naast het SEO-schrijven moet doen met andere content op je website.
 • Hoe je lokale SEO toepast.
 • Wat de valkuilen van SEO zijn.
 • Hoe je het ultieme SEO-doel bereikt en een merk maakt van je website.

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Veelgestelde vragen

Voor tekstschrijvers die meer over SEO willen weten, voor webshop-eigenaren die hoger in Google willen komen en voor iedereen die meer wil weten over SEO-schrijven. Ik breng de lessen op een heldere, niet-technische manier, zodat iedereen ze kan volgen.

Veel bedrijven en organisaties draaien tegenwoordig om hun website of webshop. Online zichtbaarheid is cruciaal voor het bedrijfsmodel. Als je niet weet wat je moet doen, loop je omzet mis. Kortom, voor iedereen die méér uit zijn of haar online aanwezigheid wil halen is dit een must.

Ik heb de Cursus SEO-copywriting zo opgezet dat je er praktisch mee aan de slag kunt, zonder te theoretisch of technisch te worden. Mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn, trek dan gewoon even aan de bel. Dan leg ik het je graag uit!

Het is compacte online cursus die je helemaal in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Zelfstandig lees je de teksten en bekijk je de video’s. Na elke les volgt een oefening en een toets. De eindopdracht wordt door mij beoordeeld en hierop krijg je uitgebreide feedback.

Ik ben in een fase in mijn carrière gekomen dat ik het leuk vind om anderen te helpen met mijn kennis. Hoe meer mensen deze cursussen kunnen volgen, hoe beter! En het scheelt dat ik niet live in een klaslokaaltje hoef te verschijnen. SEO-schrijven kun je prima leren via online instructies en de mogelijkheid om vragen te stellen en feedback te krijgen.

Ja, continu werk ik aan updates en uitbreidingen van deze Cursus SEO-copywriting en de andere copywriting-cursussen die ik aanbied. Heb je en cursus eenmaal gekocht, dan profiteer je in de toekomst van deze updates zonder extra kosten. Ook als de prijs omhoog gaat.

Ik wil graag dat iedereen die de cursus aanschaft voor 100% tevreden is. Daarom bied ik je een 100% Tevredenheidsgarantie. Laat het met simpelweg binnen 14 dagen weten als de cursus niks voor jou is en dan krijg je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

De focus in deze cursus ligt op SEO-copywriting, maar zoals ik al eerder zei kun je niet scoren met SEO zonder kennis van copywriting. Dus je maakt zeker kennis met het copywritingvak in deze cursus.

Wil je serieus aan de slag met het verbeteren van je teksten? Kijk dan eens naar mijn Masterclass Copywriting (waar ik ook een aparte module aan SEO heb gewijd).

Na betaling (veilig met Mollie via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je automatisch toegang tot jouw cursus copywriting, zodat je direct kunt beginnen met SEO-copywriting. Als je de cursus zakelijk aankoopt, krijg je ook een factuur.

Ja, je kunt de cursus met iDeal aanschaffen. Maar ook met creditcard, PayPal of Bancontact. Net wat voor jou het makkelijkst is.

Geen probleem. Stel je vraag via post [a] doyoucopy [punt] nl of kijk op mijn contactpagina.

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie