Heb je al enige ervaring met het schrijven van teksten, maar wil je jouw commerciële vaardigheden hierin naar het volgende plan tillen? Met de Masterclass Copywriting van Doyoucopy leer ik je jouw teksten vanuit een doordachte copystrategie te schrijven en te verbeteren.

“Ik heb bijna 20 jaar ervaring als copywriter. Ik ben de eerste copywriter die je tegenkomt als je gaat googelen. Ik heb voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus gewerkt aan campagnes, webteksten, blogartikelen, interviews, advertenties en veel meer. Daarom denk ik wel wat te kunnen vertellen over het vak aan de hand van een praktische cursus copywriting.”

Edward Hendriks – online copywriter

Leer het vak van copywriter

Naast mijn compacte Cursus Copywriting in 30 Dagen (al door ruim 600 cursisten gevolgd) heb ik een uitgebreidere cursus ontwikkeld die je in 7 uitgebreide lessen het vak van copywriter leert.

De Masterclass Copywriting neemt je mee op reis van het begrijpen van jouw product of dienst (of dat van je klant) tot het runnen van je eigen copywriting-praktijk. Onderweg reik ik je tal van tips, trucs, schema’s en formules aan en laat ik je oefenen met alle slimme psychologische strategieën die je direct in kunt zetten om méér resultaat te halen uit jouw teksten.

Wil je zelf copywriter of tekstschrijver worden of wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Dan is deze online Masterclass Copywriting precies wat je nu nodig hebt.

Uitgebreide cursus copywriting

In deze Masterclass gids ik je door alle theorie, tips, trucs én de dagelijkse praktijk van je werk als copywriter. Je kunt de geleerde lessen direct gebruiken om teksten voor jouw klanten te schrijven, of om het geleerde in te zetten om je eigen producten en diensten te verkopen.

Alles wat je leert in de Cursus Copywriting in 30 Dagen, zit in deze masterclass. En veel meer. Want deze ’30 dagen’ zijn gecomprimeerd tot één les van de 7 uitgebreide lessen die je in deze cursus aantreft.

De lessen heb ik voorzien van achtergrondinformatie in tekst, voorbeelden uit de actuele praktijk, video’s, audiobestanden en tal van whitepapers, handleidingen en schema’s.

7 voordelen van deze Masterclass Copywriting op een rij

 1. Een complete en uitgebreide online cursus om zelf actief aan de slag te gaan met (betere) copywriting
 2. Leuke, afwisselende toetsen om je kennis gedurende de cursus te testen.
 3. Actuele lessen theorie en herkenbare voorbeelden, praktische tips, korte video’s en oefeningen.
 4. Werken aan het verbeteren van je eigen teksten voor jouw product of dienst.
 5. Alles wat je nodig hebt om direct betere teksten te schrijven.
 6. Diverse bonusmaterialen, waaronder alle informatie uit de Cursus Copywriting in 30 Dagen als pdf.
 7. Plus alle informatie uit meer dan 10 jaar freelance-ervaring, zodat je jouw eigen succesvolle copywriting-praktijk op kunt zetten.
 8. Persoonlijke feedback op jouw eindopdracht.
 9. Toegang tot de exclusieve Doyoucopy-Facebookgroep om al je vragen te stellen.

Inhoud van de masterclass

Deze cursus heeft een zeer praktische insteek en opbouw. We gaan meteen aan de slag om datgene te leren wat je direct iets oplevert.

Dit ga je onder andere leren:

 • Begrijpen wat je wilt verkopen.
 • Begrijpen wat je klanten willen.
 • De juiste copywriting-strategie voor jouw product of dienst toe te passen.
 • Hoe je begint als je een lege pagina voor je hebt.
 • Schrijven met emotie en persoonlijkheid.
 • De Killer Kopregel Formule.
 • De perfecte opbouw en structuur voor je teksten.
 • Hoe je NIET voor lezers schrijft.
 • Hoe je een praktijk als succesvolle copywriter opbouwt.

Eerst nog even spieken wat er allemaal in de cursus zit?

Bekijk nu het cursusplan inclusief een voorbeeldles.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

Na betaling (veilig met PayPro via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je meteen toegang tot jouw cursus copywriting, zodat je meteen kunt beginnen om je copywriting te verbeteren.

Meer dan 600 cursisten leerden al betere copywriting
aan de hand van mijn lessen copywriting!

Veelgestelde vragen over de Masterclass Copywriting van Doyoucopy

Voor wie is deze Masterclass Copywriting bedoeld?

Deze uitgebreide cursus copywriting is bedoeld voor junior copywriters, voor tekstschrijvers die willen leren copywriten, voor eigenaren van webshops en websites die teksten willen schrijven die converteren, voor communicatiemedewerkers en voor al die anderen die effectiever willen communiceren.

Waarom zou ik copywriting moeten leren?

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Elk bedrijf is afhankelijk van het geschreven woord. Dat is ook waarom het vak van copywriter een vak is waarin je altijd werk zult hebben en dat je gemakkelijk vanaf elke locatie in de wereld uit kunt voeren, als je maar een computer met een internetverbinding hebt!

Wat als ik weinig ervaring met schrijven en marketing heb?

Dan is deze cursus misschien wat moeilijker voor je. Toch heb ik hem zo laagdrempelig en praktisch mogelijk opgezet. De lessen zijn eenvoudig te begrijpen en snel toe te passen, mits je de Nederlandse taal goed beheerst.

Wil je liever een eenvoudigere cursus met nog minder theorie volgen? Kies dan voor mijn Cursus Copywriting in 30 Dagen of schaf alleen de voordelige pdf aan.

Mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn, trek dan gewoon even aan de bel.

Wat is dit eigenlijk voor soort cursus?

Het is een uitgebreide online masterclass die je in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt de belangrijkste lessen over copywriting gepresenteerd aan de hand van voorbeelden, tips en oefeningen. In de lessen ligt de nadruk op online copywriting, omdat daar nu eenmaal de meeste vraag naar is, maar veel van de tips en technieken zijn universeel en kun je dus ook buiten het internet om goed gebruiken.

Krijgt deze cursus ook updates?

Ja, ik werk er doorlopend aan om deze Masterclass Copywriting actueel te houden en verder te verbeteren. Eenmaal gekocht kun je blijven profiteren van deze gratis updates. Je hoeft de lessen niet binnen een beperkte tijd doorlopen te hebben, dus je kunt rustig aan doen.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor deze Masterclass Copywriting?

Reken op ongeveer een week om elke les zorgvuldig te bestuderen en de oefeningen uit te voeren. Daarnaast moet je nog veel zelf oefenen. Want beter worden in copywriting betekent vooral veel schrijven, schrijven en nog eens schrijven.

Krijg ik een certificaat?

Ja, als je de online cursus met goed gevolg doorloopt, kun je jouw persoonlijk Doyoucopy Copywriting Certificaat downloaden.

Wat als ik in België woon?

Deze copywriting-lessen geef ik in het Nederlands en zijn puur universeel. Je kunt ze ook voor klanten in Vlaanderen inzetten (en eigenlijk voor klanten overal te wereld). De cursus is aan te schaffen via Bancontact, de marktleider in België op het gebied van elektronische betalingen.

Kan ik met iDeal betalen?

Ja, je kunt de cursus met iDeal aanschaffen. Maar ook met creditcard, PayPal of Bancontact. Net wat voor jou het makkelijkst is.

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik heb 2 jaar tijd in het ontwikkelen van deze cursus gestoken en ik wil graag dat iedereen die hem aanschaft voor 100% tevreden is. Daarom bied ik je een 100% Tevredenheidsgarantie. Laat het met simpelweg binnen 30 dagen weten als de cursus niks voor jou is en dan krijg je je geld terug. Je loopt dit geen enkel risico.

Ik heb nog een andere vraag!

Geen probleem. Stel je vraag via post [a] doyoucopy [punt] nl of kijk op mijn contactpagina.


Nog niet aan de online Masterclass Copywriting toe? Je kunt ook de compacte minicursus copywriting voor slechts € 49 volgen!

Helemaal gratis profiteren van enkele waardevolle lessen om betere teksten te kunnen schrijven? Meld je aan voor mijn GRATIS Cursus Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen!

Je ontvang dan elke dag, 2 weken lang, een e-mail met een belangrijke les om betere webteksten te leren schrijven.