Masterclass Copywriting

Leer het copywriting-vak van de specialist.

Dus jij wilt meesterlijk goed leren copywriten?

Naast mijn compacte cursus copywriting (al door ruim 600 cursisten gevolgd) heb ik een uitgebreidere cursus ontwikkeld die je in 7 uitvoerige modules en meer dan 100 lessen het vak van copywriter leert.

De Masterclass Copywriting neemt je mee op reis van het begrijpen van jouw product of dienst (of dat van je klant) tot het runnen van je eigen copywriting-praktijk.

Onderweg reik ik je tal van tips, trucs, schema’s en formules aan en laat ik je oefenen met alle slimme psychologische strategieën die je direct in kunt zetten om méér resultaat te halen uit jouw teksten.

Wil je zelf copywriter of tekstschrijver worden of wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Dan is deze online Masterclass Copywriting precies wat je nu nodig hebt.

De grote voordelen van de masterclass copywriting

Jouw succes als copywriter begint hier

Investeer in je kennis

Alles wat je nodig hebt om copywriter te worden

Masterclass Copywriting

€ 247 *eenmalige betaling

 • Complete en uitgebreide online cursus om je copywriting naar een hoger niveau te tillen.
 • +100 lessen vol uitleg, video’s en voorbeelden.
 • Toetsen en oefeningen om je de stof eigen te maken.
 • Levenslange toegang tot de cursus, documentatie en alle extra’s.
 • Toegang tot online community en persoonlijke feedback.
 • 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Word een betere schrijver.
Begin vandaag.

Ontdek hoe de kracht van woorden leidt tot meer resultaten.

Na betaling ontvang je meteen
je logingegevens voor de cursus.

Alles wat je wilt weten over copywriting. En meer.

In deze Masterclass gids ik je door alle theorie, tips, trucs én de dagelijkse praktijk van je werk als copywriter. Je kunt de geleerde lessen direct gebruiken om teksten voor jouw klanten te schrijven, of om het geleerde in te zetten om je eigen producten en diensten te verkopen.

De lessen heb ik voorzien van achtergrondinformatie in tekst, voorbeelden uit de actuele praktijk, video’s, audiobestanden en tal van whitepapers, handleidingen en schema’s.

Deze cursus heeft een zeer praktische insteek en opbouw. We gaan meteen aan de slag om datgene te leren wat je direct iets oplevert.

Dit ga je onder andere leren:

 • Begrijpen wat je wilt verkopen.
 • Begrijpen wat je klanten willen.
 • De juiste copywriting-strategie voor jouw product of dienst toe te passen.
 • Hoe je begint als je een lege pagina voor je hebt.
 • Schrijven met emotie en persoonlijkheid.
 • De Killer Kopregel Formule.
 • De perfecte opbouw en structuur voor je teksten.
 • Hoe je NIET voor lezers schrijft.
 • Hoe je een praktijk als succesvolle copywriter opbouwt.

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Veelgestelde vragen

Deze uitgebreide cursus copywriting is bedoeld voor junior copywriters, voor tekstschrijvers die willen leren copywriten, voor eigenaren van webshops en websites die teksten willen schrijven die converteren, voor communicatiemedewerkers en voor al die anderen die effectiever willen communiceren.

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Elk bedrijf is afhankelijk van het geschreven woord. Dat is ook waarom het vak van copywriter een vak is waarin je altijd werk zult hebben en dat je gemakkelijk vanaf elke locatie in de wereld uit kunt voeren, als je maar een computer met een internetverbinding hebt!

Dan is deze cursus misschien wat moeilijker voor je. Toch heb ik hem zo laagdrempelig en praktisch mogelijk opgezet. De lessen zijn eenvoudig te begrijpen en snel toe te passen, mits je de Nederlandse taal goed beheerst. Wil je liever een eenvoudigere cursus met nog minder theorie volgen? Kies dan voor mijn Cursus Copywriting in 30 Dagen. Mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn, trek dan gewoon even aan de bel.

Het is een uitgebreide online masterclass die je in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt de belangrijkste lessen over copywriting gepresenteerd aan de hand van voorbeelden, tips en oefeningen. Omdat je écht de tijd moet nemen voor de lessen en opdrachten, komen de eerste 3 modules direct beschikbaar en de latere modules steeds na een week.

In de lessen ligt de nadruk op online copywriting, omdat daar nu eenmaal de meeste vraag naar is, maar veel van de tips en technieken zijn universeel en kun je dus ook buiten het internet om goed gebruiken.

Ja, ik werk er doorlopend aan om deze Masterclass Copywriting actueel te houden en verder te verbeteren. Eenmaal gekocht kun je blijven profiteren van deze gratis updates. Je hoeft de lessen niet binnen een beperkte tijd doorlopen te hebben, dus je kunt rustig aan doen. Als je de cursus nu aanschaft, krijg je toekomstige updates gratis, ook als de prijs omhoog gaat.

Ik heb 2 jaar tijd in het ontwikkelen van deze cursus gestoken en ik wil graag dat iedereen die hem aanschaft voor 100% tevreden is. Daarom bied ik je een 100% Tevredenheidsgarantie. Laat het met simpelweg binnen 14 dagen weten als de cursus niks voor jou is en dan krijg je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Reken op ongeveer een week om elke module (er zijn er 7 in totaal) zorgvuldig te bestuderen en de oefeningen uit te voeren. Daarnaast moet je nog veel zelf oefenen. Want beter worden in copywriting betekent vooral veel schrijven, schrijven en nog eens schrijven.

Ja, als je de online cursus met goed gevolg doorloopt, kun je jouw persoonlijk Doyoucopy Copywriting Certificaat downloaden.

Deze copywriting-lessen geef ik in het Nederlands en zijn puur universeel. Je kunt ze ook voor klanten in Vlaanderen inzetten (en eigenlijk voor klanten overal te wereld). De cursus is aan te schaffen via Bancontact, de marktleider in België op het gebied van elektronische betalingen.

Ja, je kunt de cursus met iDeal aanschaffen. Maar ook met creditcard, PayPal of Bancontact. Net wat voor jou het makkelijkst is. Ook in 3 termijnen betalen is mogelijk.

Geen probleem. Stel je vraag via post [a] doyoucopy [punt] nl of kijk op mijn contactpagina.

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie