Web Analytics

Online geld verdienen

Een complete handleiding
naar het genereren van een online inkomen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om niet meer afhankelijk te zijn van je baan of je praktijk als zzp’er. Om niet voortdurend uren te ruilen voor geld. Om meer tijd voor jezelf en je gezin te hebben. Om vaker op vakantie te kunnen gaan of te werken vanaf plekken die veel leuker zijn dan die baan in dat grauwe kantoorpand op dat saaie industrieterrein.

Wat zou jij doen met al die vrijheid en onafhankelijkheid? Het kan door het internet voor jou te laten werken. En het is niet slechts weggelegd voor de happy few. Nee, een online inkomen verdienen is nu bereikbaarder dan ooit tevoren.

Alle lessen die ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd over online marketing heb ik samengevat in één praktische cursus, die je leert een deel van je inkomen – of misschien wel je volledige inkomen – uit internet te halen.

Precies, ook jij kunt geld verdienen via internet!

Het mooiste van deze online cursus is – al zeg ik het zelf – dat je niet technisch hoeft te zijn om succes te hebben. Ik leg alles stapsgewijs en in gewonemensentaal uit.

Tidjelijke actieprijs: € 97


Ervaringen van cursisten


Vandaag werken aan jouw
vrijheid & onafhankelijkheid van morgen

Na betaling ontvang je via e-mail meteen
je logingegevens voor de cursus.


Alles wat je nodig hebt om zelf
een inkomen uit internet te halen.

We beginnen bij het allereerste begin. Over het algemeen heb je (behalve die computer en een internetverbinding) 3 elementen nodig om online inkomen te genereren.

 1. Een niche die groot genoeg is.
 2. Uitstekende content.
 3. Een aanbod dat je om kunt zetten in inkomen.

Om het bovenstaande te verkrijgen zijn er vanaf hier 2 routes die je af kunt leggen.

Dat is de snelle route en de gestage route. Voor de meeste mensen zal de gestage route de route zijn die je gaat volgen. Online geld verdienen zonder te investeren. Daarom ga ik in mijn stappenplan ook uitgebreid in op deze route.

Dit zijn de verschillende stappen die ik in mijn gids met je doorloop. Nadat je alle stappen hebt doorlopen, zul je een passief inkomen verdienen via internet en heb je de beschikking over alle tools om dat inkomen steeds verder uit te breiden.

 • Stap 1: het idee
 • Stap 2: de doelgroep
 • Stap 3: onderzoek
 • Stap 4: de domeinnaam
 • Stap 5: de website
 • Stap 6: de content
 • Stap 7: verdienmodellen
 • Stap 8: promotie
 • Stap 9: opschalen
 • Stap 10: diversificatie

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie


Veelgestelde vragen


Ben je klaar om te leren hoe je zelf een online inkomen kunt genereren?

Voor deze cursus ben ik op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen die de handen uit de mouwen willen steken om zelf een inkomen uit internet te halen. Let op: het is géén snel-rijk-worden-methode. In deze cursus behandel ik duurzame methoden om een inkomen te vergaren.

Wacht dus niet langer en meld je meteen even aan, dan zie ik je over een paar minuten in de community van deze cursus.

Huidige prijs (tijdelijk!): € 97
Volgende prijs na verhoging: € 147

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie