Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Stap voor stap op weg naar meer vrijheid.

Een complete handleiding
naar het genereren van een online inkomen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om niet meer afhankelijk te zijn van je baan of je praktijk als zzp’er. Om niet voortdurend uren te ruilen voor geld. Om meer tijd voor jezelf en je gezin te hebben. Om vaker op vakantie te kunnen gaan of te werken vanaf plekken die veel leuker zijn dan die baan in dat grauwe kantoorpand op dat saaie industrieterrein

Wat zou jij doen met al die vrijheid en onafhankelijkheid? Het kan door het internet voor jou te laten werken. En het is niet slechts weggelegd voor de happy few. Nee, een online inkomen verdienen is nu bereikbaarder dan ooit tevoren.

Alle lessen die ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd over online marketing heb ik samengevat in één praktische cursus, die je leert een deel van je inkomen – of misschien wel je volledige inkomen – uit internet te halen.

Precies, ook jij kunt geld verdienen via internet!

Het mooiste van deze online cursus is – al zeg ik het zelf – dat je niet technisch hoeft te zijn om succes te hebben. Ik leg alles stapsgewijs en in gewonemensentaal uit.

Ook jij kunt een online inkomen verdienen

Ik ga je precies leren hoe dit voor jou werkt

zet de volgende stap

Ook jij kunt online ondernemen leren

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

147

Nu € 97 *eenmalige betaling

 • In 10 helder uitgelegde stappen leer je bouwen aan je eigen online inkomen.
 • Je werkt in deze cursus direct met praktische opdrachten aan je toekomstige business.
 • Levenslange toegang tot de cursus, documentatie en alle extra’s.
 • Toegang tot online community en persoonlijke feedback.
 • 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.
 • Bonussen: handleiding SEO-copywriting, checklist aankoop websites & de Rank Booster Formule

Vandaag werken aan jouw
vrijheid & onafhankelijkheid van morgen.

Ontdek duurzame, toekomstbestendige manieren om online geld te verdienen.

Na betaling ontvang je meteen
je logingegevens voor de cursus.

Alles wat je nodig hebt om zelf
een inkomen uit internet te halen.

We beginnen bij het allereerste begin. Over het algemeen heb je (behalve die computer en een internetverbinding) 3 elementen nodig om online inkomen te genereren.

 1. Een niche die groot genoeg is.
 2. Uitstekende content.
 3. Een aanbod dat je om kunt zetten in inkomen.

Om het bovenstaande te verkrijgen zijn er vanaf hier 2 routes die je af kunt leggen.

Dat is de snelle route en de gestage route. Voor de meeste mensen zal de gestage route de route zijn die je gaat volgen. Online geld verdienen zonder te investeren. Daarom ga ik in mijn stappenplan ook uitgebreid in op deze route.

Dit zijn de verschillende stappen die ik in mijn gids met je doorloop. Nadat je alle stappen hebt doorlopen, zul je een passief inkomen verdienen via internet en heb je de beschikking over alle tools om dat inkomen steeds verder uit te breiden.

 • Stap 1: het idee
 • Stap 2: de doelgroep
 • Stap 3: onderzoek
 • Stap 4: de domeinnaam
 • Stap 5: de website
 • Stap 6: de content
 • Stap 7: verdienmodellen
 • Stap 8: promotie
 • Stap 9: opschalen
 • Stap 10: diversificatie

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Veelgestelde vragen

Ja, iedereen met doorzettingsvermogen kan met de technieken, tips en trucs uit dit boek aan de slag. Je moet natuurlijk niet verwachten dat je van de ene op de andere dag duizenden euro’s aan passief inkomen hebt. Hier gaat een heel proces aan vooraf, dat ik je in deze cursus precies uit de doeken doe.

Misschien wel, maar dan kost het je veel tijd om alles wat écht werkt uit te zoeken. Bovendien deel ik mijn persoonlijke ervaringen en successen, waar jij mogelijk ook wat aan hebt.

Ja, de methodes die ik in mijn e-book schets, zijn allemaal betrouwbaar en realistisch. Dit is niet zo’n scam waarin ik je vraag om ergens voor veel geld in te investeren om dan alleen maar te horen dat jij hetzelfde moet proberen bij anderen. Dit zijn simpelweg de beste lessen die ik door schade en schande in de afgelopen 20 jaar heb geleerd.

We gaan het in deze cursus zeker hebben over affiliate marketing, maar ook over andere manieren om geld te verdienen. Bijvoorbeeld met eigen digitale producten, advertenties of gesponsorde artikelen. Ik laat je alles zien en jij kiest eruit wat het beste bij jou past.

Jazeker, ik heb een 100% Tevredenheids Garantie. Mocht je binnen 14 dagen besluiten dat je toch niet het stappenplan voor een online inkomen gaat volgen, dan kun je je geld terugkrijgen. Zonder vervelende vragen.

Ja, dat denk ik wel. Ik heb het boek zo geschreven dat ook non-techies ermee aan de slag kunnen. Je moet wel met een computer en internet overweg kunnen.

Omdat er steeds dingen veranderen die met online marketing te maken hebben, breng ik regelmatig een update uit. Ook op basis van gebruikersvragen en -opmerkingen voer ik verbeteringen door. Deze cursus was in de eerste versie een e-book en nu is het een volledige cursus geworden! Laat het me vooral weten als je suggesties hebt!

Als je deze cursus nu aanschaft, krijg je toekomstige updates gratis. 

Dat hangt af van de branche die je kiest en hoeveel tijd je er naast je reguliere werk in kunt stoppen. Vrijwel iedereen slaagt erin om binnen 12 maanden een eerste inkomen uit zijn of haar online project te halen.

Nee, het is niet moeilijk. Maar je hebt er wel de goede manier van denken voor nodig, plus een flinke dosis doorzettingsvermogen. Als je echt wilt werken aan onafhankelijkheid en vrijheid, dan gaat het je zeker lukken.

Na betaling (veilig met Mollie via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je automatisch toegang tot het cursusprogramma, zodat je direct kunt beginnen het werken aan een online inkomen. Als je de cursus zakelijk aankoopt, krijg je ook een factuur.

Ja, je kunt de cursus met iDeal aanschaffen. Maar ook met creditcard, PayPal of Bancontact. Net wat voor jou het makkelijkst is.

Geen probleem. Stel je vraag via post [a] doyoucopy [punt] nl of kijk op mijn contactpagina.

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie