Web Analytics

Academy 👑

Welkom bij de Doyoucopy Academy. Op deze plek vind je alles wat je nodig hebt om zelf een succesvol online bedrijf op te bouwen. Om te ontdekken hoe je profiteert van betere teksten. Om uit te vinden hoe je een bedrijf als freelance copywriter opzet. Of om een begin te maken met jouw reis naar vrijheid on onafhankelijkheid.

masterclass copywriting

Masterclass Copywriting

Wil je de fijne kneepjes van het copyvak leren? En daarnaast leren hoe je jouw eigen copywriting-praktijk opzet? Volg dan mijn uitgebreide online Masterclass Copywriting. Propvol video’s, audiobestanden, voorbeelden, whitepapers en schema’s waarmee je een professioneel copywriter leert worden.

Cursus Copywriting
in 30 Dagen

Wil je zelf gemakkelijk en snel leren copywriten, zonder theoretisch geneuzel eromheen? In deze compacte maar toch complete Cursus Copywriting leer je in 30 dagen de 30 belangrijkste lessen. Met tal van voorbeelden, tips en oefeningen. Inclusief een uitgebreid cursusboek als naslagwerk.

Cursus Copywriting
copywriitng in 30 dagen packshot

E-book Copywriting in 30 Dagen

De beste tips die het meeste verschil maken tussen middelmatige copywriting en goede copywriting, heb ik nu overzichtelijk geordend en samengevat in één pdf met de belangrijkste en beste copywriting-lessen.

De lessen zijn helemaal geactualiseerd voor 2023 met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 150 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Simpelweg het beste en voordeligste boek over copywriting in de Nederlandse taal.

Handleiding voor de beginnende copywriter

Begin je jouw eigen praktijk als copywriter of tekstschrijver? Dit zijn de belangrijkste lessen die je moet kennen!

Waarom heb ik deze gids geschreven? Simpel. Ik kreeg veel vragen van beginnende copywriters en tekstschrijvers. Niet zelden hebben zijn mijn complete blog doorgeploegd op zoek naar informatie die hen kan helpen bij het kickstarten van hun freelanceloopbaan.

De beste lessen die je – volgens mij – tot je zou moeten nemen, heb ik nu samengevat in dit waardevolle e-book. Voor een ongelooflijk lage prijs.

handleiding voor de beginnende copywriter packshot

Cursus SEO-copywriting

Over SEO en SEO-copywriting wordt heel erg moeilijk gedaan. Tijd om het makkelijk te maken. Want SEO, of in het Nederlands: zoekmachineoptimalisatie, is in de basis gewoon kijken hoe je zo goed mogelijk antwoorden kunt formuleren op de vragen en problemen die potentiële klanten hebben. Ik presenteer je mijn eigen Cursus SEO-copywriting voor beginners.

Cursus Online Geld Verdienen

Stel je eens voor hoe het zou zijn om niet meer afhankelijk te zijn van je baan of je praktijk als zzp’er. Om niet voortdurend uren te ruilen voor geld. Om meer tijd voor jezelf en je gezin te hebben. Om vaker op vakantie te kunnen gaan of te werken vanaf plekken die veel leuker zijn dan die baan in dat grauwe kantoorpand op dat saaie industrieterrein. 

Wat zou jij doen met al die vrijheid en onafhankelijkheid? Het kan door het internet voor jou te laten werken. En het is niet slechts weggelegd voor de happy few. Nee, een online inkomen verdienen is nu bereikbaarder dan ooit tevoren.

Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen

Speciaal voor degenen die hun kennis van webteksten schrijven instant willen verbeteren bied ik nu geheel gratis de Cursus Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen aan. Boordevol lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere webteksten te leren schrijven.

Meld je aan voor mijn mailinglijst, zodat ik je de komende 14 dagen lang een waardevolle les kan sturen, waarmee je zelf aan de slag kunt. En laat me vooral weten wat je van deze lessen vindt!

vrouw zit op de bank met een laptop webteksten te schrijven

Ben je al cursist aan de Doyoucopy Academy? Log dan hier in.