Doyoucopy Academy 👑

Welkom bij de Doyoucopy Academy. Op deze plek vind je alle Premium Content die Doyoucopy te bieden heeft. Om zelf aan de slag te gaan met het schrijven van betere teksten. Om te leren hoe je een bedrijf als freelance copywriter opzet. Of om een begin te maken met passief inkomen.

Met Doyoucopy Academy profiteer je van de vele extra’s die Doyoucopy speciaal voor zijn leden te bieden heeft, waaronder:

 •  Premium-artikelen
 •  Gratis e-books
 •  Whitepapers
 •  Handleidingen
 •  Exclusieve video’s
 •  En meer!

Met deze Premium Content verbeter je eenvoudig je eigen teksten en je website. Of leer je de vaardigheden die je nodig hebt om met succes voor klanten als copywriter of tekstschrijver te worden.

Voorbeelden van Premium Content die op dit moment al beschikbaar is:

 •  E-book: 50 actiepunten voor een onweerstaanbare website
 •  Handleiding SEO-copywriting
 •  29 tips om betere teksten te schrijven
 •  Handleiding voor de perfecte kopregel
 • 101 dingen die je moet weten over schrijven
 • In 10 stappen naar de perfecte landingspagina

Als lid van Doyoucopy Academy profiteer je bovendien van steeds nieuwe handige tips en tools.

Handleidingen, whitepapers en e-books

Hieronder vind je de laatste versies van de lesmaterialen en cursusmaterialen van de Doyoucopy Academy. Doorlopend werk ik aan nieuw materiaal om hier toe te voegen.

Voor een kleine maandelijkse bijdrage in mijn koffiegeld (die je elk moment weer kunt stopzetten) put je uit een schat aan kennis over copywriting, communicatie en marketing, waarmee je de resultaten voor je eigen business of die van je klanten ingrijpend kunt verbeteren.

Dit zijn de handleidingen, whitepapers, e-books en stappenplannen die op dit moment als premium content beschikbaar zijn:


Deze content is alleen beschikbaar voor leden via Petje.af vanaf het pakket:

Zwarte koffie (€ 3 per maand)

Neem je petje af!

Heb je al een account?Login met Petje.af


Betaalde cursussen, handleidingen en e-books

Hieronder vind je de lesmaterialen, e-books, handleidingen en complete cursussen die je tegen een eenmalige vergoeding kunt downloaden.


Cursus Copywriting in 30 Dagen

Wil je zelf gemakkelijk en snel leren copywriten? Tegen een kleine vergoeding bied ik je een complete cursus copywriting waarin je in 30 dagen de 30 belangrijkste lessen leert, overzichtelijk samengevat in een handzame pdf.

Ga direct naar de Cursus Copywriting in 30 Dagen.

Online geld verdienen in 10 stappen

Wil je meer vrijheid en onafhankelijkheid? In dit uitgebreide e-book inclusief concreet stappenplan laat ik je zien hoe je naast je baan in loondienst of je praktijk als freelancer kunt bouwen aan passief inkomen via internet.

Ga direct naar de gids Online geld verdienen in 10 stappen.


Let erop dat de materialen op deze pagina auteursrechtelijk beschermd zijn. Ze zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Vermenigvuldigen of doorsturen is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan. Wil je iemand anders op deze waardevolle content attenderen, verwijs ze dan naar deze pagina.