Web Analytics

Cursus webteksten schrijven (gratis!)

Met slimme tips meer resultaat.

Net als veel andere ondernemers worstel je waarschijnlijk met je webteksten. Je wéét dat ze scherper, beter, klantgerichter moeten. Wil je een gratis voorproefje op hoe ik ook jou kan helpen aan meer zichtbaarheid en meer succes? Schrijf je dan in voor mijn gratis cursus webteksten via e-mail. Met een paar gerichte aanpassingen kun je jezelf de kosten voor een professionele copywriter besparen!

Al zo’n 20 jaar hou ik me als copywriter bezig met webteksten. Tijdens mijn eerste ‘echte’ baan op een marketingafdeling werd er nog nauwelijks iets online verkocht. Bij de verzekeraar waar ik werkte waren we de eersten die verzekeringsproducten via internet aan de man en vrouw brachten.

Inmiddels heb ik voor honderden klanten webteksten geschreven. En voor velen heb ik hier uitstekende resultaten mee behaald. Kijk voor een kort overzicht van een aantal klanten die ik op nummer 1 heb gekregen in Google bij de resultaten op deze website.

Edward Hendriks – online copywriter

Webteksten schrijven die voor je werken

Maar goede webteksten schrijven is meer dan alleen teksten schrijven die hoog scoren in Google. Goede webteksten roepen een emotie op en laten lezers actie ondernemen.

 • Zich inschrijven op jouw nieuwsbrief
 • Een e-book downloaden
 • Een cursus kopen
 • Een product bestellen
 • Jouw diensten afnemen
 • Enzovoorts

Betere webteksten = betere resultaten

Op webteksten wordt vaak beknibbeld. En dat is jammer, want het is bekend dat slechte webteksten een echte conversiekiller zijn. Met betere webteksten kun je de resultaten van je online onderneming daarentegen vaak snel verbeteren.

Het is waar: beelden trekken de aandacht, maar het zijn de teksten die overtuigen.

Je kunt natuurlijk een professionele copywriter inhuren om je webteksten te laten schrijven, maar je kunt ook snel zelf betere webteksten leren schrijven. Het grote voordeel van zelf webcopy kunnen schrijven, is dat je snel kunt schakelen.

Ik ben ervan overtuigd dat copywriting een kernactiviteit van elke online onderneming is. Of zou moeten zijn.

Als je zelf in korte tijd je webteksten wilt verbeteren, dan vind je veel tips en trucs in mijn blogartikelen.

De allerbeste lessen uit 20 jaar ervaring met webteksten heb ik voor je samengevat in een korte, praktisch ingestoken Cursus Waanzinnige Webteksten Schrijven. Deze cursus kun je volgen in slechts 14 werkdagen. Gratis!

Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor mijn gratis cursus via e-mail.

Gratis Cursus Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen (waarde: € 47!)

Speciaal voor degenen die hun kennis van webteksten schrijven instant willen verbeteren bied ik nu geheel gratis de Cursus Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen aan, ter waarde van € 47. Maar voor jou dus helemaal gratis!

Boordevol lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere webteksten te leren schrijven.

Enkele van de lessen die je kunt verwachten:

 • Schrijf niet, maar praat!
 • Alles heeft een ritme
 • Een belachelijk simpele manier om meer omzet te creëren

Krijg je al zin om te leren? Meld je hieronder aan voor mijn mailinglijst, zodat ik je de komende 14 dagen lang een waardevolle les kan sturen, waarmee je zelf aan de slag kunt. En laat me vooral weten wat je van deze lessen vindt!

 • Geheel gratis!
 • Dagelijkse lessen via e-mail
 • Zonder verplichtingen
 • Snel beter worden in webteksten schrijven
 • En je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Het addertje? Dat is er niet. Ik vraag je alleen graag om een reactie op mijn cursusmateriaal en een eerlijke recensie achteraf. En ja, natuurlijk wil ik je graag op de hoogte houden van mijn toekomstige cursusaanbod.

💡Pro-tip: wil je nóg beter worden in het schrijven van (web)teksten en het bedenken van slimme concepten waardoor je meer verkoopt? Dan is mijn korte Cursus Copywriting (nú voor een onweerstaanbaar aantrekkelijk tarief) je op het lijf geschreven.