Cursus Copywriting

Worstel je – net als vele andere ondernemers – met je webteksten? Wil je méér uit je website halen? Weet je zelf stiekem ook wel dat die teksten veel scherper en klantgerichter kunnen? Waarschijnlijk is het tijd voor een paar lessen copywriting die je schrijfwerk direct naar een hoger niveau tillen, zonder dat je een duurbetaalde copywriter hoeft in te huren!

“Ik heb bijna 20 jaar ervaring als copywriter. Ik ben de eerste copywriter die je tegenkomt als je gaat googelen. Ik heb voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus gewerkt aan campagnes, webteksten, blogartikelen, interviews, advertenties en veel meer. Daarom denk ik wel wat te kunnen vertellen over het vak aan de hand van een praktische cursus copywriting.”

Edward Hendriks – online copywriter

In mijn copyblog op deze website geef ik al talloze copytips (en andere tips en verhalen rondom marketing, communicatie en media) en help ik aspirant-copywriters op weg. Maar ik leer ondernemers ook hoe ze zelf betere webteksten kunnen schrijven. Maandelijks lezen meer dan 25.000 geïnteresseerden mijn blogartikelen. Da’s een heel GelreDome vol!

Regelmatig krijg ik vragen via e-mail van mensen die zelf óók graag beter willen worden in copywriting om meer uit hun (online) bedrijf te halen. Of die zelf een carrière als copywriter willen beginnen.

Snel beter worden in copywriting NL

Daarom heb ik een eenvoudige en snel te volgen cursus copywriting voor je opgezet waarin ik je leer om zelf de juiste stappen te zetten om jezelf te verbeteren in copywriting als ondernemer.

Tenslotte zou copywriting voor alle bedrijven een kernactiviteit moeten zijn, omdat je resultaten er vaak direct van afhangen. Uit deze eenvoudige en heldere training copywriting kan iedereen pikken wat voor hem of haar interessant is.

Doe simpelweg elke dag één les en na een maand heb je jouw copy skills drastisch verbeterd.

Ik bied deze Minicursus Copywriting nu in 2 voordelige vormen aan:

 • Als complete online cursus met tips, oefeningen, video’s en een persoonlijke opdracht waar je feedback op krijgt voor € 49
 • Als overzichtelijk naslagwerk met alle tips, trucs en oefeningen samengevat in één pdf van ruim 140 pagina’s voor slechts € 19

Copywriting in 30 Dagen als PDF

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven.

De lessen zijn voor 2021 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.

7 voordelen van deze training copywriting op een rij

 1. Je leert jezelf copywriten door 30 dagen lang één les uit deze online cursus copywriting te volgen (kost je een halfuurtje per dag).
 2. Lees alle 30 lessen rustig na in de handzame pdf van meer dan 140 pagina’s die je als extraatje bij deze cursus krijgt.
 3. Geen video’s vol onzinnig geklets: alleen de kern van het verhaal én uitleg in beknopte video’s.
 4. Mijn beste tips uit 20 jaar werkervaring heb ik in deze online cursus verwerkt.
 5. Eenvoudige, korte lessen met herkenbare voorbeelden, praktische tips, korte video’s en oefeningen.
 6. Alles wat je nodig hebt om direct betere teksten te schrijven.
 7. Tijdelijk voor een prijs die je in één uurtje copywriting terugverdient!

Inhoud van de cursus

Dit ga je onder andere leren:

 • Hoe je jouw teksten op voordelen in plaats van eigenschappen richt.
 • Waarom emoties belangrijk zijn in copywriting.
 • Waarom je juist anderen jouw verhaal moet laten vertellen.
 • Hoe de als-dan-formule je kan redden als je het écht niet meer weet.
 • Wat de Amerikanen bedoelen met ‘shoot your biggest gun first’.

Eerst nog even spieken wat er allemaal in de copywriting-cursus zit?

Bekijk nu het cursusplan inclusief enkele voorbeeldlessen.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

Na betaling (veilig met PayPro via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je meteen toegang tot jouw cursus copywriting, zodat je meteen kunt beginnen om je copywriting te verbeteren.

Meer dan 600 cursisten leerden al betere copywriting
aan de hand van deze lessen!

“In mijn ogen heeft Edward prima werk afgeleverd; de cursus is beknopt, maar bevat desondanks onwijs veel waardevolle informatie.”

ReviewHuis.nl

“De cursus is van een ongekend hoog niveau en de cursus sluit perfect aan op de actualiteit. Ik ben ervan overtuigd dat je direct de gewenste resultaten gaat boeken. Voor dit minieme bedrag kan je deze digitale cursus eigenlijk niet laten lopen.”

SuperReview.nl

In mijn review vertelde ik al dat je in verhouding tot de prijs veel meer waarde uit Copywriting in 30 Dagen haalt dan je zou verwachten. Sterker nog – wat mij betreft had Edward er best meer voor kunnen rekenen. Maar gelukkig voor jou is het op dit moment dus nog altijd een koopje 😉

OnlineSuccesWijzer.nl

Veelgestelde vragen over de Cursus Copywriting in 30 Dagen

Voor wie is de cursus copywriting bedoeld?

Voor freelancers, ondernemers, bloggers, eigenaren van websites en webshops: iedereen die baat heeft bij betere teksten en graag wat ondersteuning in de vorm van een aantal snel te implementeren lessen zou willen krijgen.

Waarom is het belangrijk copywriting te leren?

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Elk bedrijf is afhankelijk van het geschreven woord. Zij die de kunst en wetenschap van copywriting beheersen, hebben een enorme voorsprong op degenen die dat niet doen.

Het is simpelweg te belangrijk om alleen aan copywriters over te laten. Zelfs als je besluit om verder weinig met je kennis van copywriting te doen, is de tijd de je investeert in het leren vermarkten van producten of diensten met woorden nooit weggegooid.

Is dit ook iets voor mensen zonder veel ervaring met schrijven en marketing?

Ja! Ik heb de Cursus Copywriting in 30 Dagen zo opgezet dat je zo min mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktijk voorgeschoteld krijgt. Als onervaren schrijver of marketeer kun je er direct de vruchten van plukken. De lessen zijn eenvoudig te begrijpen en snel toe te passen, mits je de Nederlandse taal goed beheerst. Mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn, trek dan gewoon even aan de bel.

Wat is dit eigenlijk voor soort cursus?

Het is een compacte online cursus copywriting die je in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt de belangrijkste lessen over copywriting gepresenteerd aan de hand van voorbeelden, tips en oefeningen. In de lessen ligt de nadruk op online copywriting, omdat daar nu eenmaal de meeste vraag naar is, maar veel van de tips en technieken zijn universeel en kun je dus ook buiten het internet om goed gebruiken.

Waarom is deze copywritingcursus zo goedkoop?

Omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil helpen hun teksten te verbeteren, zodat ik dat niet meer hoef te doen. Ik heb het namelijk al druk zat 😉

Krijgt deze cursus ook updates?

Ja, ik werk er doorlopend aan om deze Cursus Copywriting en de Masterclass Copywriting steeds actueel te houden en verder te verbeteren. Eenmaal gekocht kun je blijven profiteren van deze gratis updates.

Is dit de cursus die je eerder als pdf aanbood?

Deze Cursus Copywriting in 30 Dagen heb ik inderdaad eerst alleen als uitgebreide pdf van 140 pagina’s aangeboden. Nu heb deze pdf omgezet in een echte online cursus met meer tips, voorbeelden, oefeningen, video’s en de mogelijkheid om feedback te krijgen op je eindopdracht.

Kortom, een compacte, maar complete online cursus copywriting voor een ongelooflijk lage prijs, zodat iedereen makkelijk zelf betere teksten kan leren schrijven.

Is deze cursus ook voor Vlamingen geschikt?

Jazeker, deze copywriting-lessen zijn puur universeel. Overal ter wereld kun je deze slimme technieken gebruiken om je lezers te triggeren. Ik bied de cursus in het Nederlands aan, zodat je ook als Vlaming alle lessen makkelijk tot je kunt nemen, om die vervolgens in je eigen woorden toe te passen.

Heb je ook een uitgebreide cursus copywriting met meer verdieping?

Ja! Dan moet je mijn Masterclass Copywriting hebben. Deze uitgebreide cursus copywriting bevat een compleet stappenplan en diverse bijlagen om betere teksten te kunnen schrijven. Ook vind je hier extra voorbeelden en templates die je helpen het vak onder de knie te krijgen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je eigen praktijk als copywriter op te zetten!

Besteed je ook aandacht aan SEO-copywriting in deze cursus?

Ik leg in deze cursus de focus op het vak copywriting, maar zoals je misschien weet komt goede SEO-copywriting vooral neer op goede copywriting. Je vindt wel een compacte handleiding SEO-copywriting (pdf) als bonus bij deze cursus.

Wil je meteen meer verdieping op het gebied van SEO? Kijk dan eens naar mijn speciale Cursus SEO-copywriting.

Is copywriting hetzelfde als contentwriting?

Nee. Het belangrijkste verschil tussen het schrijven van content (inhoud, bijvoorbeeld blogartikelen) en copywriting is het doel van de tekst. Bij content leer je iets of word je vermaakt. Bij copywriting wil je de lezer ergens toe overhalen. De cursus copywriting focust zich op het laatste, al zitten er zeker tips bij die je ook kunt gebruiken om betere content te schrijven.

Is er ook nog een mogelijkheid om gratis lessen te volgen?

Jazeker, je kunt de artikelen in mijn copyblog altijd gratis lezen. Daarin vind je veel tips over copywriting terug. Maar ik heb ook een nieuwe snelcursus, specifiek gericht op het schrijven van steengoede webteksten. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via e-mail. Dan krijg je 14 dagen lang elke dag een les over webteksten.

Kan ik ook nog steeds de voordelige pdf aanschaffen?

Jazeker, ik verkoop de pdf met de beste copywriting-lessen ook los van de online cursus. Voor slechts € 19 krijg je dan een handig naslagwerk van ruim 140 pagina’s, boordevol tips, trucs en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Hier bestel je de pdf van Copywriting in 30 Dagen, tijdelijk extra voordelig.

Krijg ik de pdf ook als naslagwerk bij de cursus?

Ja. Je hoeft dus niet de pdf én de cursus aan te schaffen.

Ik heb nog een andere vraag!

Geen probleem. Stel je vraag via post [a] doyoucopy [punt] nl of kijk op mijn contactpagina.


Nog niet aan de online Cursus Copywriting in 30 Dagen of de voordelige pdf met de beste copywriting-lessen toe?

Schrijf je dan alvast in voor mijn GRATIS Cursus Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen!

Je ontvang dan elke dag, 2 weken lang, een e-mail met een belangrijke les om betere webteksten te leren schrijven.