Cursus Copywriting in 30 Dagen

De juiste woorden voor meer resultaat.

Laat internet voor je werken met de juiste woorden.

Worstel je – net als vele andere ondernemers – met je webteksten? Wil je méér uit je website halen? Weet je zelf stiekem ook wel dat die teksten veel scherper en klantgerichter kunnen?

In mijn copyblog op deze website geef ik al talloze copytips en help ik aspirant-copywriters op weg. Maar ik leer ondernemers ook hoe ze zelf betere webteksten kunnen schrijven. Maandelijks lezen meer dan 25.000 geïnteresseerden mijn blogartikelen. Da’s een heel GelreDome vol!

Waarschijnlijk is het tijd voor een paar lessen copywriting die je schrijfwerk direct naar een hoger niveau tillen, zonder dat je een duurbetaalde copywriter hoeft in te huren!

Daarom heb ik een eenvoudige en snel te volgen cursus copywriting voor je opgezet waarin ik je leer om zelf de juiste stappen te zetten om jezelf te verbeteren in copywriting als ondernemer.

De grote voordelen van de cursus copywriting

Snel beter worden in copywriting doe je zo

Investeer in jezelf

Alles wat je nodig hebt om direct betere teksten te schrijven

Cursus Copywriting in 30 Dagen

€ 47 *eenmalige betaling

 • Je leert jezelf copywriten door 30 dagen lang één les uit deze online cursus copywriting te volgen.
 • Lees alle 30 lessen rustig na in de handzame pdf van meer dan 140 pagina’s die je als extraatje bij deze cursus krijgt.
 • Mijn beste tips uit 20 jaar werkervaring heb ik in deze online cursus verwerkt.
 • Levenslange toegang tot de cursus, documentatie en alle extra’s.
 • Toegang tot online community en de mogelijkheid om vragen te stellen.
 • 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Word een betere schrijver.
Begin vandaag.

Leer zelf snel wat je kunt verbeteren voor meer zichtbaarheid en succes.

Na betaling ontvang je meteen
je logingegevens voor de cursus.

Copywriting zou een kernactiviteit moeten zijn.

Copywriting voor alle bedrijven een kernactiviteit moeten zijn, omdat je resultaten er vaak direct van afhangen.

Daarom heb ik deze eenvoudige en snel te volgen cursus copywriting voor je opgezet waarin ik je leer om zelf de juiste stappen te zetten om jezelf te verbeteren in copywriting als ondernemer.

Uit deze eenvoudige en heldere training copywriting kan iedereen pikken wat voor hem of haar interessant is.

Doe simpelweg elke dag één les en na een maand heb je jouw copy skills drastisch verbeterd.

Dit ga je onder andere leren:

 • Hoe je jouw teksten op voordelen in plaats van eigenschappen richt.
 • Waarom emoties belangrijk zijn in copywriting.
 • Waarom je juist anderen jouw verhaal moet laten vertellen.
 • Hoe de als-dan-formule je kan redden als je het écht niet meer weet.
 • Wat de Amerikanen bedoelen met ‘shoot your biggest gun first‘.

Meer dan 600 cursisten leerden al betere SEO-copywriting
aan de hand van deze lessen!

Veelgestelde vragen

Voor freelancers, ondernemers, bloggers, eigenaren van websites en webshops: iedereen die baat heeft bij betere teksten en graag wat ondersteuning in de vorm van een aantal snel te implementeren lessen zou willen krijgen.

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Elk bedrijf is afhankelijk van het geschreven woord. Zij die de kunst en wetenschap van copywriting beheersen, hebben een enorme voorsprong op degenen die dat niet doen.

Het is simpelweg te belangrijk om alleen aan copywriters over te laten. Zelfs als je besluit om verder weinig met je kennis van copywriting te doen, is de tijd de je investeert in het leren vermarkten van producten of diensten met woorden nooit weggegooid.

Ja! Ik heb de Cursus Copywriting in 30 Dagen zo opgezet dat je zo min mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktijk voorgeschoteld krijgt. Als onervaren schrijver of marketeer kun je er direct de vruchten van plukken. De lessen zijn eenvoudig te begrijpen en snel toe te passen, mits je de Nederlandse taal goed beheerst. Mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn, trek dan gewoon even aan de bel.

Nee. Ik adviseer om er 30 dagen lang een halfuurtje per dag aan te besteden, maar je mag er zo lang of zo kort over doen als je wilt. Heb je de cursus eenmaal aangeschaft, dan hou je levenslang toegang. Je profiteert bovendien van gratis updates, ook als de cursus duurder wordt.

Het is een compacte online cursus copywriting die je in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt de belangrijkste lessen over copywriting gepresenteerd aan de hand van voorbeelden, tips en oefeningen. In de lessen ligt de nadruk op online copywriting, omdat daar nu eenmaal de meeste vraag naar is, maar veel van de tips en technieken zijn universeel en kun je dus ook buiten het internet om goed gebruiken.

Omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil helpen hun teksten te verbeteren, zodat ik dat niet meer hoef te doen. Ik heb het namelijk al druk zat 😉

Ja, ik werk er doorlopend aan om deze Cursus Copywriting en de Masterclass Copywriting steeds actueel te houden en verder te verbeteren. Eenmaal gekocht kun je blijven profiteren van deze gratis updates.

Ja! Dan moet je mijn Masterclass Copywriting hebben. Deze uitgebreide cursus copywriting bevat een compleet stappenplan en diverse bijlagen om betere teksten te kunnen schrijven. Ook vind je hier extra voorbeelden en templates die je helpen het vak onder de knie te krijgen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je eigen praktijk als copywriter op te zetten!

Ik heb 2 jaar tijd in het ontwikkelen van deze cursus gestoken en ik wil graag dat iedereen die hem aanschaft voor 100% tevreden is. Daarom bied ik je een 100% Tevredenheidsgarantie. Laat het met simpelweg binnen 14 dagen weten als de cursus niks voor jou is en dan krijg je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Reken op ongeveer een week om elke module (er zijn er 7 in totaal) zorgvuldig te bestuderen en de oefeningen uit te voeren. Daarnaast moet je nog veel zelf oefenen. Want beter worden in copywriting betekent vooral veel schrijven, schrijven en nog eens schrijven.

Ja, als je de online cursus met goed gevolg doorloopt, kun je jouw persoonlijk Doyoucopy Copywriting Certificaat downloaden.

Deze copywriting-lessen geef ik in het Nederlands en zijn puur universeel. Je kunt ze ook voor klanten in Vlaanderen inzetten (en eigenlijk voor klanten overal te wereld). De cursus is aan te schaffen via Bancontact, de marktleider in België op het gebied van elektronische betalingen.

Ja, je kunt de cursus met iDeal aanschaffen. Maar ook met creditcard, PayPal of Bancontact. Net wat voor jou het makkelijkst is.

Jazeker, deze copywriting-lessen zijn puur universeel. Overal ter wereld kun je deze slimme technieken gebruiken om je lezers te triggeren. Ik bied de cursus in het Nederlands aan, zodat je ook als Vlaming alle lessen makkelijk tot je kunt nemen, om die vervolgens in je eigen woorden toe te passen.

Ik leg in deze cursus de focus op het vak copywriting, maar zoals je misschien weet komt goede SEO-copywriting vooral neer op goede copywriting. Je vindt wel een compacte handleiding SEO-copywriting (pdf) als bonus bij deze cursus.

Wil je meteen meer verdieping op het gebied van SEO? Kijk dan eens naar mijn speciale Cursus SEO-copywriting.

Nee. Het belangrijkste verschil tussen het schrijven van content (inhoud, bijvoorbeeld blogartikelen) en copywriting is het doel van de tekst. Bij content leer je iets of word je vermaakt. Bij copywriting wil je de lezer ergens toe overhalen. De cursus copywriting focust zich op het laatste, al zitten er zeker tips bij die je ook kunt gebruiken om betere content te schrijven.

Ja. Je hoeft dus niet de pdf én de cursus aan te schaffen.

Geen probleem. Stel je vraag via post [a] doyoucopy [punt] nl of kijk op mijn contactpagina.

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie