Web Analytics

DYC media

Naast mijn copy- en conceptactiviteiten onder de merknaam Doyoucopy, beheer en exploiteer ik ook een aantal websites onder de noemer DYC media.

Websites van DYC media

Een aantal van mijn eigen websites zijn de volgende:

  • Dit is Italië – Een eigentijds online magazine voor Italië-liefhebbers met veel informatie, columns en leuke artikelen over ‘il bel paese’. Sinds het jaar 2000 heb ik een grote voorliefde voor Italië en in dit platform kan ik die liefde kwijt. En met mij een groot aantal andere Italië-liefhebbers.
  • AllesOverItaliaansEten.nl – Een website met écht Italiaanse recepten die ik in 2022 heb overgenomen van de oprichter, als aanvulling op mijn platform over Italië. De website is een van de best scorende receptensites over de Italiaanse keuken.
  • Dit is Amerika – Alles over het land van de onbegrensde mogelijkheden vind je hier. DitIsAmerika.nl zette ik begin 2007 op, na een derde bezoek aan Amerika.
  • AllesAirco.nl – Een complete website met onafhankelijke informatie over vaste en mobiele airco’s. Ik besloot alle informatie die ik had verzameld toen ik zelf naar een vaste airco voor mijn kantoorruimte op zoek was te structeren, netjes op te schrijven en te publiceren.
  • TopKleurplaat.nl – Populaire kleurplaten voor kinderen én volwassenen. Ik heb deze website aangekocht als middel om passief inkomen mee te genereren.
  • Gratis-Boek.nl – Website met een groot aantal (links naar) gratis verkrijgbare, legale e-books. Uiteraard zijn via deze site ook een aantal van mijn eigen gratis verhalen als e-book verkrijgbaar.
  • Kerstfee.nl – Deze website heb ik overgenomen van de vorige eigenaar in het najaar van 2023. Ik wil deze verder gaan uitbouwen en verbeteren op het thema kerst. Ook interessant is het om te zien hoe zo’n website die specifiek op een kort seizoen is gericht, zich gedraagt.

Adverteren op de websites van DYC media

Het is mogelijk om op een of meerdere van bovenstaande websites te adverteren. Ik sta ook open voor andere samenwerkingen. Zo kun je gebruikmaken van mijn diensten als contentmarketeer of (corporate) blogger. Neem contact op voor specifieke informatie over de websites en de (advertentie)tarieven.

Zie voor meer informatie over de handelsnamen Doyoucopy en DYC media ook dit artikel in mijn copyblog.