DYC media

DYC media

Copy- en conceptbureau Doyoucopy heeft twee hoofdactiviteiten: Doyoucopy dialogue marketing, waarmee ik bedrijven van communicatieadvies voorzie, teksten schrijf en websites maak én DYC media. DYC media staat uiteraard voor Doyoucopy media en dit is de naam waaronder ik mijn uitgeefactiviteiten ontplooi.

DYC media beheert en exploiteert op dit moment een aantal websites. Deze websites gebruik ik voornamelijk als blogplatform.

Websites van DYC media

Hieronder vind je een aantal van de websites van DYC media.

DitIsItalie.nl – Een eigentijds online magazine voor Italië-liefhebbers met veel informatie, columns en leuke artikelen over ‘il bel paese’.
DitIsAmerika.nl – Alles over het land van de onbegrensde mogelijkheden vind je hier.
TravelKroatie.nl – Een informatieve website over hét opkomende vakantieland in Europa: Kroatië.
VakantieBlogger.nl – Op dit blog tref je enthousiaste artikelen van vakantiegangers aan.
AllesAirco.nl – Een complete website met onafhankelijke informatie over vaste en mobiele airco’s.
TopKleurplaat.nl – Populaire kleurplaten voor kinderen én volwassenen.
Geekly.nl – Magazine met actueel nieuws en wetenswaardigheden over techniek, mobiele telefoons, games, computers en wetenschap.

Website in WordPress

Naast deze ‘eigen’ websites beheer en onderhoud ik ook – in samenwerking met partners – een aantal websites in opdracht van klanten. Ook voor jou kunnen we desgewenst een website verzorgen. We werken met het populaire contentmanagementsysteem WordPress, waarmee je ook altijd zelf je website kunt updaten. Een website opzetten met behulp van WordPress is goedkoop, eenvoudig en snel.

Adverteren op de websites van DYC media

Uiteraard is het mogelijk om op een of meerdere van bovenstaande websites te adverteren. Ik sta ook open voor andere samenwerkingen. Zo kun gebruikmaken van mijn diensten als contentmarketeer, blogger of influencer. Neem contact op voor specifieke informatie over de websites en de (advertentie)tarieven.

Zie voor meer informatie over de handelsnamen Doyoucopy en DYC media ook dit artikel in ons copyblog.