DYC media

DYC media

Copy- en conceptbureau Doyoucopy heeft twee hoofdactiviteiten: Doyoucopy contentmarketing, waarmee ik bedrijven van communicatieadvies voorzie en teksten schrijf én DYC media. DYC media staat uiteraard voor Doyoucopy media en dit is de naam waaronder ik mijn uitgeefactiviteiten ontplooi.

DYC media beheert en exploiteert op dit moment een aantal websites. Deze websites gebruik ik voornamelijk als blog- en nieuwsplatform. De websites genereren inkomsten via bannercampagnes, gesponsorde artikelen en andere samenwerkingen. De content voor deze online platforms verzorg ik deels zelf en voor een ander deel via betaalde freelancers en vrijwilligers.

Websites van DYC media

Hieronder vind je een aantal van de websites van DYC media.

DitIsItalie.nl – Een eigentijds online magazine voor Italië-liefhebbers met veel informatie, columns en leuke artikelen over ‘il bel paese’. Sinds het jaar 2000 heb ik een grote voorliefde voor Italië en in dit platform kan ik die liefde kwijt. En met mij een groot aantal andere Italië-liefhebbers.
DitIsAmerika.nl – Alles over het land van de onbegrensde mogelijkheden vind je hier. DitIsAmerika.nl zette ik begin 2007 op, na een derde bezoek aan Amerika.
VakantieBlogger.nl – Op dit blog tref je enthousiaste artikelen van vakantiegangers aan. Hier kan ik alle blogartikelen kwijt die geen plek kunnen krijgen op een van de bovenstaande landenblogs.
AllesAirco.nl – Een complete website met onafhankelijke informatie over vaste en mobiele airco’s. Ik besloot alle informatie die ik had verzameld toen ik zelf naar een vaste airco voor mijn kantoorruimte op zoek was te structeren, netjes op te schrijven en te publiceren.
TopKleurplaat.nl – Populaire kleurplaten voor kinderen én volwassenen. Ik heb deze website aangekocht als middel om advertentie-inkomsten mee te genereren.
Gratis-Boek.nl – Website met een groot aantal (links naar) gratis verkrijgbare, legale e-books. Uiteraard zijn via deze site ook een aantal van mijn eigen gratis verhalen als e-book verkrijgbaar.

Website in WordPress

Naast deze ‘eigen’ websites beheer en onderhoud ik ook – in samenwerking met partners – een aantal websites in opdracht van klanten. Ook voor jou kunnen we desgewenst een website verzorgen. We werken met het populaire contentmanagementsysteem WordPress, waarmee je ook altijd zelf je website kunt updaten. Een website opzetten met behulp van WordPress is goedkoop, eenvoudig en snel.

Adverteren op de websites van DYC media

Uiteraard is het mogelijk om op een of meerdere van bovenstaande websites te adverteren. Ik sta ook open voor andere samenwerkingen. Zo kun gebruikmaken van mijn diensten als contentmarketeer, blogger of influencer. Neem contact op voor specifieke informatie over de websites en de (advertentie)tarieven.

Zie voor meer informatie over de handelsnamen Doyoucopy en DYC media ook dit artikel in ons copyblog.