Web Analytics

Een nieuwe naam

Bijgewerkt op 13 maart 2020

De concept- en copy-activiteiten van DYC media gaan vanaf nu door het leven als ‘Doyoucopy concept & content’. De letters ‘DYC’ stonden altijd al voor de kreet ‘do you copy’. Deze naam schrijf ik nu voluit en voeg daar ‘concept & content’ aan toe (maar alleen in officiële stukken, hoor).

Hiervoor zijn meerdere redenen.

  1. De belangrijkste is dat de url www.doyoucopy.nl, al ruim 10 jaar geleden door mij is geregistreerd, inmiddels weer in mijn bezit is. Doordat deze destijds via een onwelwillend bedrijf was geregistreerd, kon ik hem niet op mijn eigen naam krijgen. Dat is uiteindelijk toch gelukt (de aanhouder wint). Ik wil deze naam nu graag gebruiken als bedrijfsnaam, zoals oorspronkelijk eigenlijk al de bedoeling was.
  2. Ten tweede stond en staat ‘Doyoucopy’ (DYC) ook gewoon voor de activiteiten die horen bij het uitgeven van diverse websites.
  3. Ten derde werkt ‘Doyoucopy’ niet aan de telefoon. ‘Met Edward Hendriks van Die Wai Cie media.’ “Welke firmanaam zei u?’. Doyoucopy, dus. Kort en krachtig en helder.

De tagline ‘concept en content’ heb ik toegevoegd omdat dat precies zegt wat ik doe. Ik bedenkt concepten en ik werk content uit. Daarvoor zet ik m’n expertise in en daarvoor kun je mij (en eventuele partners) inhuren. De term DYC media zul je nog wel tegenkomen voor de media-activiteiten.

Ziezo, nu ben je weer op de hoogte. Een nieuwe look en een nieuwe naam dus. Voor de rest blijft alles zoals je gewend was.

Ken je Doyoucopy nog niet? Dan maak ik graag kennis met je!

💡Pro-tip: wil je op een snelle & makkelijke manier meer leren over de kracht van goede copywriting? Profiteer dan vandaag nog van deze aanbieding: Cursus Copywriting in 30 Dagen.

💡Pro-tip: over SEO en SEO-copywriting wordt heel erg moeilijk gedaan. Tijd om het makkelijk te maken. Want in de basis komt het neer op hoe je zo goed mogelijk antwoorden kunt formuleren op de vragen en problemen die potentiële klanten hebben. Ik presenteer je mijn eigen Cursus SEO-copywriting voor beginners.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties