Web Analytics

Copywriting

Copywriting – soms ook tekstschrijven genoemd – is een van de belangrijkste diensten van Doyoucopy. Dagelijks ben ik voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers bezig met de meest uiteenlopende teksten. Informatieve teksten, overtuigende teksten, vermakelijke teksten, converterende teksten. Hierbij gaat het vaak om webteksten, maar ook om commerciële brieven, mailings en artikelen voor bijvoorbeeld blogs.

Goede copy levert méér op

Te vaak is copy (of tekst) een sluitpost bij marketing. Terwijl goede copy essentieel is. Het is waar, beelden trekken de aandacht. Maar het is het verhaal dat overtuigt. Een verkoper die je niet te woord wil staan verkoopt niet. Een webshop die geen of slechte informatie over het product biedt ook niet. Schakel daarom vandaag nog een professional in om het maximale uit jouw bedrijf te halen.

Hiervoor schrijf ik

Natuurlijk schrijf ik ook voor advertenties, folders, brochures en voor alles waar maar teksten voor geschreven moeten worden. Toch ligt het zwaartepunt bij internet. Jouw website, weblog of webshop heeft nou eenmaal vaak verse en goed vindbare teksten nodig.

In het portfolio op deze site vind je veel voorbeelden van wat ik voor mijn klanten heb gedaan. Je kunt ook bij de referenties van Doyoucopy kijken om een indruk te krijgen voor wat voor soort klanten ik zoal werk. Ik heb geen specialisatie in een bepaalde richting, daarvoor heb ik al voor te veel verschillende klanten gewerkt.

Copywriting door Doyoucopy

Voor de volgende klussen kun je Doyoucopy prima inschakelen (hier heb ik veel ervaring mee):

  • Schrijven van (blog)artikelen en content voor je website
  • Schrijven van allerlei soorten webteksten
  • Schrijven van teksten gericht op conversie
  • Zoekmachineoptimalisatie van je huidige of je nieuwe site
  • Schrijven van teksten voor brochures, flyers, folders, verkoopbrieven, enzovoorts
  • Schrijven van (product)teksten voor je webshop

Wat voor teksten heb jij nodig? Laat het Doyoucopy weten en je ontvangt een scherpe offerte op maat!