Web Analytics

Tekstschrijven

Tekstschrijven – soms ook copywriting genoemd – is een van de belangrijkste diensten van Doyoucopy. Dagelijks schrijf ik voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers informatieve teksten, overtuigende teksten, vermakelijke teksten, converterende teksten.

Ja, dat zijn tegenwoordig vaak webteksten, maar ik houd me ook bezig met commerciële brieven, mailings en blogartikelen. Soms is het wat meer copywriting, soms is het wat meer tekstschrijven. Over het verschil tussen die twee schreef ik al eens een blogartikel.

Goede tekst levert méér op

Beelden trekken de aandacht. Logisch dat aan de vormgeving van een brochure, advertentie of website veel aandacht wordt besteed. Maar het zijn uiteindelijk niet de beelden die overtuigen. Het gaat om het verhaal, dat waar tekst en beeld bij elkaar komen en elkaar versterken.

Ik pleit voor een vroege inschakeling van een tekstschrijver bij elk project. Want ga maar na: een verkoper die je niet te woord wil staan verkoopt niet. En een webshop die je niet veel over een product kan vertellen ook niet. Een goede tekstschrijver of copywriter kan je adviseren op marketinggebied en weet precies hoe jij jouw doelgroepen aan moet spreken.

Deze teksten schrijf ik

Ik ben inmiddels al ruim 15 jaar tekstschrijver. In die tijd heb ik heel wat campagnes bedacht, teksten voor advertenties, brochures en folders geschreven. En ook heel veel webteksten gedaan. Bij dat laatste ligt het zwaartepunt. Een website, blog of shop is nooit af. Je hebt goede teksten nodig om mee te beginnen.

Maar dat is inderdaad nog maar het begin. Als je blijvend wilt concurreren, heb je continu goede content nodig. In mijn portfolio vind een aantal voorbeelden van wat ik voor mijn klanten heb gedaan. Je kunt ook bij de referenties van Doyoucopy kijken om een indruk te krijgen voor wat voor soort klanten ik zoal werk. Zoals je kunt zijn, specialiseer ik me niet in een bepaalde richting, daarvoor heb ik al voor te veel verschillende klanten gewerkt.

Tekstschrijven door Doyoucopy

Voor de volgende klussen kun je mij goed inschakelen (hier heb ik veel ervaring mee):

  • Schrijven van (blog)artikelen en content voor je website
  • Webteksten schrijven (allerlei mogelijke soorten)
  • Schrijven van teksten gericht op conversie
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je huidige of je nieuwe site
  • Schrijven van teksten voor brochures, flyers, folders, verkoopbrieven enzovoorts
  • Schrijven van (product)teksten voor je webshop

Wat voor teksten heb jij nodig? Laat het Doyoucopy weten en je ontvangt een scherpe offerte op maat!