Web Analytics

Freelance copywriter Doetinchem

Je zoekt naar een freelance copywriter in Doetinchem? Je kunt stoppen! Want bij Doyoucopy ben je op de beste plek. Tekstschrijver Edward Hendriks (dat ben ik!) zit in ‘s-Heerenberg, vlak bij Doetinchem en is gespecialiseerd in:

  • zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor je website: hoe zorg je ervoor dat je wordt gevonden?
  • tekstschrijven en copywriting (voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties)
  • het bedenken van concepten voor bijvoorbeeld reclamecampagnes of positioneringen van bedrijven

Freelance copywriter Doetinchem gezocht? Gevonden!

Ik heb veel ervaring met copywriting en communicatie. In de afgelopen ruim 15 jaar heb ik zowel aan klant- als bureauzijde gewerkt. Eerst in loondienst en sinds een jaar of 8 als freelance copywriter.

Ik heb gewerkt voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen, in de Achterhoek (inclusief Doetinchem), maar ook in heel Nederland (en zelfs een klein beetje daarbuiten). Ik werkte voor bedrijven en bureaus in uiteenlopende markten: van autobanden tot campings en van auteursrechten tot elektronica. Ook ook zo’n beetje alles wat daartussen zit.

Mijn specialisme is dat ik je de dialoog aan laat gaan met je klanten, ook in teksten op je website of in brochures. Niet schrijven, maar praten. Met als doel: beter gevonden worden, meer bezoekers krijgen, meer conversie naar betalende klanten!

Dagelijks ben ik met conceptontwikkeling en copywriting bezig. Ook geef ik adviezen over sociale media en communicatie. Ik schrijf veel blogartikelen voor bedrijven die weten dat contentmarketing belangrijk is, maar daar zelf de tijd niet voor hebben.

Ik denk graag met je mee over campagnes, acties en promoties.

In juli 2017 verhuisde ik met mijn bedrijf naar ‘s-Heerenberg, in de buurt van Doetinchem. Dat is nu mijn uitvalsbasis voor heel Nederland.

Freelance copywriter Doetinchem gezocht?
Bekijk nu het portfolio van Doyoucopy
of neem direct contact met mij op.