Blogabonnement

blogabonnement

Contentmarketing. Iedereen heeft er de mond van vol. En eigenlijk weet je ook wel dat er op jouw website meer zou moeten gebeuren. Het is niet langer genoeg om jouw commerciële boodschap onder de aandacht te brengen. Het is daarentegen steeds belangrijker om nuttige informatie te geven, een band te scheppen met jouw doelgroep en je expertise te laten zien. Een blogabonnement van Doyoucopy is wat je nodig hebt.

Jouw potentiële klanten houden er niet van iets verkocht te krijgen. Ze houden wel van verhalen. En als die verhalen bevallen, converteren die prospects uiteindelijk vanzelf naar betalende klanten. Bloggen sluit perfect bij deze strategie aan.

Je blijft actueel, je wordt beter gevonden, je gaat in gesprek met je doelgroep en je laat zien dat je alles van jouw product of dienst weet. Niet voor niets blog ik zelf wekelijks op doyoucopy.nl en nemen de bezoekersaantallen (en aanvragen) zienderogen toe. Maar bloggen werkt niet van het ene op het andere blog. Het is een kwestie van een lange adem.

Ja, het is het beste als je zelf voor je eigen content zorgt. Maar ik snap maar al te goed hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Dat je niet altijd tijd hebt om te werken aan je eigen contentmarketing. Daarom neem ik deze belangrijke taak graag en tegen een scherp tarief van je over. Voor zolang als je jij wilt. Wil je advies over hoe je het straks goed over kunt nemen? Dan help ik je daarmee ook.

Jouw contentmarketing verzorgd via het blogabonnement

Doyoucopy schrijft jouw blogs (van 300 tot 600 woorden lengte) en plaatst ze voor jou op je website via het contentmanagementsysteem. Vanzelfsprekend zorg ik voor een perfecte opbouw volgens de laatste SEO-richtlijnen. En ook voeg ik (desgewenst) rechtenvrije afbeeldingen toe. De onderwerpen reik je me aan of bedenk ik zelf op basis van jouw input. Als je me toegang tot jouw sociale media wilt geven, plaats ik ze ook voor je door en monitor ik de reacties. Maandelijks ontvang je een beknopte rapportage over het effect van jouw blogabonnement. Je ziet het: met een blogabonnement van Doyoucopy heb jij helemaal geen omkijken meer naar jouw contentmarketing!

Aan elk blogabonnement gaat natuurlijk een gesprek vooraf over jouw wensen, jouw producten of diensten en de door jou verlangde toon en stijl. Je bent vrij om de blogs aan te passen of voorafgaand aan plaatsing jouw goedkeuring te geven.

Het succes van bloggen valt of staat met de regelmaat. Daarvoor bied ik verschillende abonnementen. Het bronzen, het zilveren en het gouden blogabonnement met respectievelijk één blog per maand, twee blogs per maand of vier blogs per maand. Wil je jouw blogs in meerdere talen aanbieden? Ook dat kan ik voor je verzorgen. Waar staat ‘blogabonnement’ kun je trouwens net zo goed lezen: ‘contentabonnement’. Want het hóeven geen blogs te zijn. Misschien heb je voor jouw online business wel meer behoefte aan nieuwsberichten of gewone contentpagina’s.

Tarieven blogabonnement

Brons: 1 blog per maand

 • Elke maand een nieuw blog op jouw website
 • Doorplaatsing op sociale media
 • Monitoren reacties
 • Maandelijkse rapportage

€ 200

Zilver: 2 blogs per maand

 • Elke maand twee nieuwe blogs op jouw website
 • Doorplaatsing op sociale media
 • Monitoren reacties
 • Maandelijkse rapportage

€ 350

Goud: 4 blogs per maand

 • Elke maand vier nieuwe blogs op jouw website
 • Doorplaatsing op sociale media
 • Monitoren reacties
 • Maandelijkse rapportage

€ 500

Referenties?

Voor verschillende organisaties heb ik de kracht van bloggen laten zien. Zo blogde ik al voor Conrad Electronic Benelux, Samsung Electronics Benelux, voor Schoonster, voor DitIsItalie.nl, voor Geekly.nl, voor i-Kozijn, voor holiday autos en voor vele andere tevreden klanten. En natuurlijk voor mijn eigen blog op Doyoucopy.nl. Dat dit z’n vruchten geeft afgeworpen kun je zien door een simpele zoekopdracht in Google op ‘copywriter’.

Het abonnement loopt voor een periode van minimaal een halfjaar. In een kortere periode is namelijk niet veel te zeggen over het effect van bloggen. Uiteraard is na deze eerste periode opzeggen per maand mogelijk. Je zit nergens aan vast, als het onverhoopt niet bevalt.

De genoemde bedragen zijn inclusief een intakegesprek en rapportages en exclusief btw.

Heb je bijzondere wensen of vragen? Laat het me weten, er is veel mogelijk.

Laat contentmarketing niet langer liggen en begin nog deze maand met jouw blogabonnement! Neem nu contact op met Doyoucopy.