Web Analytics

Freelance SEO-copywriter gezocht?

Naar een freelance SEO-copywriter op zoek? Bij Doyoucopy zit je goed. Gevonden! Als je hoog in Google wilt scoren, zoek je natuurlijk een copywriter die zelf ook hoog in de rankings terug te vinden is. Aangenaam kennis te maken. Ik ben SEO-copywriter Edward Hendriks. En ik ben gespecialiseerd in:

  • SEO-teksten, geoptimaliseerde teksten, webteksten, zoekmachineoptimalisatie, linkbuilding
  • copywriting (commerciële teksten), contentmarketing, WordPress, diverse andere contentmanagementsystemen (CMS)
  • conceptontwikkeling (het bedenken van ideeën voor communicatiemiddelen, waaronder internet) en communicatieadvies

copywriter edward hendriks doyoucopyFreelance SEO-copywriter: Doyoucopy

SEO-tekstschrijver Edward Hendriks heeft meer dan 15 jaar ervaring in marketing, reclame en communicatie. Ik heb mij gespecialiseerd in SEO-copy en tekstschrijven voor websites. Ik heb inmiddels veel bedrijven, bureaus en organisaties in de meest uiteenlopende branches (scholen, industrie, consumentenproducten, bouw) geholpen met het optimaliseren van webteksten voor zoekmachines. Na een periode in loondienst werk ik inmiddels alweer een jaar of zes als freelance SEO-copywriter voor mijn eigen bureau, Doyoucopy. Ik schrijf teksten en ik geef adviezen over hoe klanten zelf hun teksten kunnen schrijven en verbeteren. Ook help ik bedrijven en organisaties met bloggen en met het bijhouden van hun sociale media.

Freelance SEO-copywriter gezocht?
Op deze website vind je werk van mij. Als freelance SEO-copywriter, maar ook als ‘gewone’ copywriter en tekstschrijver. Bekijk gerust mijn referenties en de projecten die ik eerder deed. Je vindt een selectie van mijn werk op deze website. Ik heb echter nog veel meer gedaan, wat ik onmogelijk allemaal kan vermelden. Als je specifieke dingen wilt zien of meer informatie wilt, neem dan gewoon contact met me op.

Of wil je zelf freelance SEO-copywriter worden?
Als je op deze pagina bent belandt, omdat je zelf de ambitie hebt om je inkomen met SEO-schrijven te verdienen, moet je écht even naar mijn cursussen Copywriting en SEO-Copywriting kijken.

Voor gratis tips op het gebied van SEO-copywriting, marketing en communicatie kun je ook mijn Doyoucopy-blog lezen.

Bekijk nu het portfolio van Doyoucopy
of neem direct contact op met SEO-tekstschrijver Edward Hendriks.