69 ideeën voor YouTube-video’s

69 ideeën voor YouTube-video’s

Bijgewerkt op 20 september 2019

21. Maak een lijstjes-video

Lijstjes werken altijd. Kijk maar, je bekijkt er nu zelf een.

22. Maak een challenge-video

Ook challenges zijn nog altijd populair op YouTube. Probeer wel iets origineels te verzinnen. Iets wat direct met jouw hobby of bedrijf te maken heeft bijvoorbeeld.

23. Film wat je eet

Film elke dag je lunch, een maand lang. Of film wat je ’s avonds eet en geef daar commentaar op. Er zijn weinig dingen die populairder zijn dan (gezond) eten!

24. Film hoe je danst

Zet je favoriete dansmuziek op terwijl de camera aanstaat. Dans alsof niemand je kan zien. En zie de views op YouTube binnenstromen. Ik weet niet precies hoe dit jouw bedrijf vooruit zou kunnen helpen, maar hilarisch is het sowieso.

25. Unboxing-video

Weet je was ‘unboxing’ is? Dat is een video waarin je een cadeau of iets wat je hebt gekocht voor de camera uitpakt. Video’s in deze categorie zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Zeker als het gaat om producten die populair zijn. Mensen willen zien hoe het product er in ‘het echt’ uitziet, voordat ze het zelf bestellen. Deze techniek kun je eventueel ook voor je eigen producten toepassen.

26. DIY-video

DIY staat voor ‘do it yourself’ ofwel doe-het-zelf. Doe-het-zelf-video’s zijn ook gewild. Iedereen wil weten hoe je een hondenhok in elkaar zet of hoe je een harde schijf repareert. Kun je iets goed maken of repareren? Denk er dan eens over om het te filmen. Er zijn meer mensen die het willen leren!

27. Pranks

Ja, ook dit genre is populair. Maar heel veel pranks zijn ook slecht uitgevoerd of ronduit ordinair. Denk van tevoren goed na welke prank bij jou, jouw kanaal of bij jouw bedrijf zou kunnen passen.

28. Reisvlogs

Er is veel concurrentie op dit gebied, maar ook veel interesse van kijkers. Weet je veel over een bepaald land of maak je mooie reizen en weet je jouw ervaringen interessant in beeld te brengen? Een verslag van jouw trip kan ook een goed onderwerp voor jouw video zijn.

29. Doe het gewoon: een kattenvideo

Er is iets onweerstaanbaars aan dieren en hun gedrag. In het bijzonder is er een onverzadigbare honger naar nieuwe kattenfilmpjes. Heb je een kat in huis? Laat die camera dan regelmatig rollen!

30. Of babyvideo’s

Ook video’s van schattige baby’s doen het altijd goed. Film je kinderen of je kleine broertje of zusje en bereid je er alvast op voor dat je video viraal gaat. Kun jij Charlie bit my finger overtreffen?

19 reacties op 69 ideeën voor YouTube-video’s

 1. De wonderlijke zusjes

 2. ik ga denk ik achter de schermen ideé uit proberen. bedankt 😉

 3. Het zijn er maar 10 dom

 4. tof maar best veel
  amehoela
  maar ik het wel proberen

 5. Ik heb een idee zet er meme’s video’s bij want hoe denk je anders dat Dik trom dik is geworden.

 6. zeg iets dat tof is om thuis op te nemen (vlog)

 7. er zijn meer pagina’s slimpie

 8. bedankt! erg leuke tips om te zetten op mijn youtube kanaal!

 9. je kunt meschien der bij zetten een knikkerbaan XXL

 10. Ik heb niks voor een youtube video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *