Web Analytics

Do you copy? Edward Hendriks en Doyoucopy

Bijgewerkt op 11 september 2020

Na jaren van overdenken, heb ik dan nu eindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben voor mezelf begonnen. Met m’n eigen copy- en conceptbureau: Do you copy.

De eerste fase van m’n werkende leven heb ik aan zowel klant- als bureauzijde gewerkt. Op een marketingafdeling van een verzekeraar en later als copywriter en conceptdenker bij verschillende bureaus.

In vrijwel alle reclamefuncties komt er een moment dat je voor jezelf begint. Dat moment is voor mij nu gekomen.

Do you copy?

De domeinnaam doyoucopy.nl heb ik jaren geleden al eens geregistreerd ‘om later wat mee te doen’. Het is natuurlijk een vraag: do you copy? Ofwel: portofoon-Engels voor ‘versta je mij’ of ‘hoor je mij’?

Verstaan worden is voor commerciële organisaties van het grootste belang. Wie niet verstaan wordt, verkoopt niks. In de woorden do you copy zit ook het woord copy. Ofwel: tekst in gewoon Nederlands.

Voor copy-writers niet onbelangrijk. En als derde: het klinkt lekker. Om er een merk van te maken, schrijf ik do you copy niet als losse woorden, maar als één woord: doyoucopy.

Do you copy

Tot de kernactiviteiten van Doyoucopy behoren copywriting, conceptontwikkeling en het schrijven van webcopy. Dit laatste zijn teksten, specifiek geschreven voor websites.

Geoptimaliseerd voor de internetgebruiker én de zoekmachines. Want je wilt natuurlijk wel graag dat je website gevonden wordt!

Je kunt mij ook inschakelen voor het onderhouden van de content op je website. Voor een vaste abonnementsprijs per maand, zorg ik regelmatig voor verse content.

Want niets is zo onprofessioneel als een website waarvan het laatste bericht stamt van verleden jaar. Kijk voor meer informatie op de pagina Blogabonnement.

💡Pro-tip: wil je op een snelle & makkelijke manier meer leren over de kracht van goede copywriting? Profiteer dan vandaag nog van deze aanbieding: Cursus Copywriting in 30 Dagen.

💡Pro-tip: over SEO en SEO-copywriting wordt heel erg moeilijk gedaan. Tijd om het makkelijk te maken. Want in de basis komt het neer op hoe je zo goed mogelijk antwoorden kunt formuleren op de vragen en problemen die potentiële klanten hebben. Ik presenteer je mijn eigen Cursus SEO-copywriting voor beginners.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties