Do you copy? Edward Hendriks en Doyoucopy

Do you copy? Edward Hendriks en Doyoucopy

Bijgewerkt op

Na jaren van overdenken, heb ik dan nu eindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben voor mezelf begonnen. Met m’n eigen copy- en conceptbureau: Do you copy. De eerste fase van m’n werkende leven heb ik aan zowel klant- als bureauzijde gewerkt. Op een marketingafdeling van een verzekeraar en later als copywriter en conceptdenker bij verschillende bureaus.

In vrijwel alle reclamefuncties komt er een moment dat je voor jezelf begint. Dat moment is voor mij nu gekomen. Voorlopig werk ik naast mijn werkzaamheden voor Doyoucopy ook nog bij een reclamebureau in Apeldoorn, als copywriter.

Do you copy?

De domeinnaam doyoucopy.nl heb ik jaren geleden al eens geregistreerd ‘om later wat mee te doen’. Het is natuurlijk een vraag: do you copy? Ofwel: Engels voor ‘versta je mij’ of ‘hoor je mij’? Verstaan worden is voor commerciële organisaties van het grootste belang. Wie niet verstaan wordt, verkoopt niks. In de woorden do you copy zit ook het woord copy. Ofwel: tekst in gewoon Nederland. Voor copy-writers niet onbelangrijk. En als derde: het klinkt lekker. Om er een merk van te maken, schrijf ik do you copy niet als losse woorden, maar als één woord: doyoucopy.

Do you copy

Je kunt mij inhuren voor in principe alle ‘reclamediensten’. Wat ik zelf kan, doe ik zelf. Waar ik anderen voor nodig heb, daar schakel ik freelancers voor in. Tot de kernactiviteiten van Doyoucopy behoren copywriting, conceptontwikkeling en het schrijven van webcopy. Dit laatste zijn teksten, specifiek geschreven voor websites. Geoptimaliseerd voor de internetgebruiker én de zoekmachines. Want je wilt natuurlijk wel graag dat je website gevonden wordt! Het schrijven van teksten voor internet is een van de specialismen van Doyoucopy.

Ik bied dan ook graag een voordelige ‘quick scan‘ aan van je website, waarmee je direct inzichtelijk hebt wat er verbeterd kan worden. Neem gerust contact met mij op, als je meer wilt weten. Je kunt mij ook inschakelen voor het onderhouden van de content op je website. Voor een vaste abonnementsprijs per maand, zorg ik regelmatig voor verse content. Want niets is zo onprofessioneel als een website waarvan het laatste bericht stamt van verleden jaar. Kijk voor meer informatie op de pagina Blogabonnement.

Neem contact op met Doyoucopy

Doyoucopy kun je ook inschakelen voor de ontwikkeling van een nieuwe website, een logo of een huisstijl. Wat we zelf kunnen doen we zelf, voor andere dingen schakelen we collega-freelancers in. Wil je meer weten? Neem dan een vrijblijvend contact op met Edward Hendriks van Doyoucopy. Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking.

Lees ook nog even dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op mijn copytips