Web Analytics

Word Gevonden

In mijn jarenlange ervaring als copywriter ben ik het veel te vaak tegengekomen: nieuwe websites die trots werden gepubliceerd, waarna er vervolgens niks meer mee werd gedaan. Da’s in feite weggegooid geld. Een website is zoveel meer dan een digitale folder!

In de ideale situatie lééft een website. De site blijft in beweging, er komt steeds iets nieuws op en hij verbetert doorlopend om meer aan te sluiten bij de behoeften van bezoekers en klanten.

Maar ik snap ook dat het voor veel bedrijven moeilijk is om hun website up-to-date te houden. Laat staan dat ze de tijd kunnen vinden om hun website ingrijpend te verbeteren voor Google of dat ze betere teksten schrijven die zorgen voor meer conversie.

Hoe kun je jouw website vindbaar maken?

Je website in goede handen

Speciaal voor mkb-bedrijven heb ik een laagdrempelige oplossing ontwikkeld: Word Gevonden.

Word Gevonden is een voordelig abonnement waarmee je website elke maand een stukje beter wordt. Gegarandeerd!

Voor een vriendelijk maandbedrag breng ik je website stap-voor-stap naar hogere rankings in Google (en andere zoekmachines). Dat doe ik door elke maand opnieuw je webteksten te optimaliseren en door doorlopend frisse, nieuwe content toe te voegen.

Precies datgene wat ik de afgelopen bijna 20 jaar voor honderden andere websites heb gedaan. Sommige van deze websites staan op zeer concurrerende zoekwoorden in de hoogste Google-regionen. Bijvoorbeeld de website waar je nu naar kijkt!

Dit is wat je krijgt bij Word Gevonden

  • Een uitgebreide zoekwoordenanalyse inclusief zoekwoordenadvies bij aanvang van het abonnement.
  • Maandelijks een ingrijpende verbetering van één bestaande pagina op je website (homepage, over ons, contact, diensten, salespagina, leadgeneratiepagina, alles komt aan de beurt).
  • Maandelijks hoogwaardige nieuwe content in de vorm van één boeiend blogartikel (minimaal 600 woorden) op basis van een korte briefing.
  • Maandelijks een interactief rapport van jouw score op belangrijke zoekwoorden in de zoekmachines.
  • Onbeperkt vragen stellen over SEO, copywriting en content, zodat je ook zelf kunt werken aan verbetering.
Maandelijkse SEO-rapportages die direct inzicht geven in de prestaties van je website

Laat je klanten jou vinden!

Je leest het goed. Met Word Gevonden neem ik het pijnlijke proces van contentcreatie en optimalisatie van je website van je over. Ik maak ook jouw website beter vindbaar voor potentiële klanten.

Wil je in korte tijd gevonden worden door jouw klanten? Meld je dan nu aan.

Het kost je slechts € 199 per maand (excl. btw).

✅ Je website komt gegarandeerd hoger in Google.
✅ Je houdt tijd over om je op de groei van je bedrijf te richten.
✅ Door professionele copywriting krijg je meer klanten.
✅ Deze investering verdien je hoogstwaarschijnlijk al in één maand terug.
✅ Dit is simpelweg het meest waardevolle SEO- en copywriting-abonnement dat ik ooit aangeboden heb.
✅ Je kunt opzeggen wanneer je wilt, dus je loopt geen enkel risico (voor de beste resultaten raad ik je echter aan om het abonnement minimaal 6 maanden te laten lopen).

Of kies voor Word Gevonden Light

Mocht Word Gevonden je op dit moment nog een stap te ver zijn, dan heb ik ook een light-abonnement voor je. Het light-abonnement is voordeliger doordat je meer zelf doet. Maar wel met de nuttige en praktische SEO- en copywriting-adviezen van Doyoucopy.

Met Word Gevonden Light krijg je het volgende:

  • Een uitgebreide zoekwoordenanalyse inclusief zoekwoordenadvies bij aanvang van het abonnement.
  • Maandelijks een interactief rapport van jouw score op belangrijke zoekwoorden in de zoekmachines.
  • Elke maand een direct te implementeren verbeteradvies voor één pagina en één blogartikel.
  • Onbeperkt vragen stellen over SEO, copywriting en content, zodat je ook zelf kunt werken aan verbetering.

Word Gevonden Light kost je slechts € 79 per maand (excl. btw).

✅ Je website komt gegarandeerd hoger in Google.
✅ Het voordeligste SEO- en copywritingabonnement van Nederland.
✅ Heldere en praktische adviezen zodat je precies weet wat je moet doen.
✅ Je kunt opzeggen wanneer je wilt, dus je loopt geen enkel risico (voor de beste resultaten raad ik je echter aan om het abonnement minimaal 6 maanden te laten lopen).

Veelgestelde vragen

Is Word Gevonden een SEO-abonnement?

Het is méér dan een SEO-abonnement. Behalve aan de optimalisatie van jouw websitepagina’s, werken we ook aan betere webteksten, waardoor bezoekers langer op je website blijven en eerder converteren maar klanten. Dit is een grote plus ten opzichte van linkbuilders of keywordstuffers!

Wat moet ik zelf doen?

Je hoeft alleen maar de door ons voorgestelde wijzigingen op de website door te voeren en nieuwe blogartikelen op de site te zetten. Als je een WordPress-website hebt, gaat dat heel gemakkelijk.

Kom ik op nummer 1 in Google?

Dat kan ik je niet beloven. Geen enkele SEO-specialist of copywriter, trouwens. Juist omdat de nummer 1-positie in Google van veel factoren afhangt en je concurrentie waarschijnlijk ook niet stilzit. Ik garandeer je wel dat jouw website hoger in Google komt. En – nog belangrijker, trouwens – dat je conversie omhoog gaat.

Word ik lokaal beter vindbaar?

Als lokale vindbaarheid voor jouw bedrijf belangrijk is, gaan we daar speciaal aandacht aan besteden. Maar landelijke vindbaarheid is vaak ook goed mogelijk.

Passen jullie ook de titels en beschrijvingen van de pagina’s aan?

Ja. Deze voegen we toe als ze er nog niet zijn of verbeteren we, zodat je pagina’s beter worden gevonden en je doelgroep er vaker op doorklikt.

Waarom is Word Gevonden beter dan andere SEO-diensten?

Word Gevonden is een dienst van Doyoucopy, dé specialist in copywriting. We maken betere content omdat we kunnen verwoorden wat je klanten willen lezen.

Hoe kan het dat jullie zo goedkoop kunnen werken?

Dat is alleen maar mogelijk doordat we een abonnementsdienst bieden. Vergelijk het met diensten als Netflix en Spotify, die ook goedkoper zijn doordat ze hun diensten als een abonnement aanbieden. Zo zijn we verzekerd van een vast inkomen per maand, waardoor we voor een lager tarief kunnen werken. Verder hebben we onze service gestroomlijnd door middel van heldere briefingsformulieren en slimme systemen achter de schermen waarmee we snel kunnen werken.

Wanneer zie ik resultaat?

Significante resultaten zie je vaak binnen 6 maanden terug, afhankelijk van je website en je branche. SEO is een kwestie van lange adem. Ik adviseer klanten dan ook om het abonnement minimaal een halfjaar te laten lopen.

Wanneer gaat mijn abonnement in?

Je abonnement gaat in zodra je het aanmeldings- en briefingsformulier heb ingevuld. De betalingen dien je steeds vooraf te voldoen.

Werken jullie met contracten?

Nee, we werken niet met contracten. Je betaalt van maand tot maand en je kunt op ieder moment opzeggen.

Heb je een andere vraag? Geef ons dan een belletje, stuur een mailtje of chat met ons. We helpen je graag verder.

Let op: omdat goed scoren in de zoekmachines van meer factoren afhankelijk is, komen alleen websites waarbij ik het grootste verschil kan maken in aanmerking voor Word Gevonden. Dat betekent in de praktijk dat je website aan bepaalde technische eisen moet voldoen. Ik laat je zo snel mogelijk weten of ik jou kan helpen!