Web Analytics

Tekstschrijver Doetinchem

Je zoekt naar een freelance tekstschrijver in Doetinchem? Gevonden! In de zomer van 2017 verhuisde tekstschrijver Edward Hendriks naar ‘s-Heerenberg, vlak bij Doetinchem.

Het zal je misschien verbazen, maar er wordt gemiddeld wel zo’n 90 keer per maand gezocht op de zoekwoordcombinatie ’tekstschrijver Doetinchem’, vandaar deze pagina.

90 zoekopdrachten per maand naar ’tekstschrijver Doetinchem’ (bron: KWFinder)

Ja, die tekstschrijver uit de omgeving van Doetinchem ben ik dus. Ik ben gespecialiseerd in het volgende:

  • SEO-copywriting voor je website: hoe word je gevonden in Google?
  • tekstschrijven voor uiteenlopende middelen en branches
  • concepten voor bijvoorbeeld campagnes, advertenties en mailing bedenken

Freelance tekstschrijver Doetinchem: Doyoucopy

Sinds een jaar of 10 heb ik mijn eigen copywritingbureau: Doyoucopy. Daarvoor werkte ik bij reclamebureaus. Ik startte mijn carrière op de marketingafdeling van een verzekeringsmaatschappij.

Ik de loop der jaren heb ik gewerkt voor verschillende bedrijven en organisatie in de Arnhem-Nijmegen-Apeldoorn-Doetinchem, maar ook ver daarbuiten. Veel van mijn werk is tenslotte locatie-onafhankelijk. Maar toch: voor persoonlijk contact en overleg is het soms handig om een tekstschrijver dichtbij te hebben. Vandaar ook deze pagina: tekstschrijver Doetinchem.

Ik heb ervaring in de meest uiteenlopende markten: van scholen tot campings en van auteursrechten tot autobanden en alles wat daartussen zit. Vraag het gerust als je specifieke ervaring in een bepaalde branche wilt weten. De kans is groot dat ik er in ruim 15 jaar tijd iets in heb gedaan.

Meer resultaat met betere (web)teksten

Mijn stijl is vlot en to-the-point. Ik laat jou als bedrijf of organisatie een dialoog aangaan met je klanten. En ik zorg ervoor dat je beter gevonden en begrepen wordt. Kortom: dat je online of offline meer resultaat boekt.

Voor een groot aantal bedrijf schreef ik al blogartikelen, omdat ze weten dat contentmarketing enorm belangrijk is. Maar omdat het tegelijkertijd bij veel bedrijven aan kennis en tijd ontbreekt. Vraag het mij gerust als je ook klanten uit blogartikelen wilt halen. En natuurlijk denk ik graag met je mee over sociale media, campagnes en promoties.

Zit je in de omgeving van Doetinchem en zoek je een tekstschrijver? Neem gerust contact op om jouw communicatie-uitdaging te bespreken.

Freelance tekstschrijver Doetinchem gezocht?
Bekijk nu het portfolio van Doyoucopy
of neem direct contact met mij op.