Web Analytics

Tekstcorrectie

Doyoucopy schrijft teksten voor jou, maar kan jouw teksten ook corrigeren. Heb je bijvoorbeeld zelf een blogartikel, een brochuretekst of een scriptie geschreven en wil je deze laten nalezen en corrigeren? Neem dan gerust contact op. Niet alleen haal ik de eventuele taal- en spelfouten er voor je uit, ik kan je ook suggesties over de stijl en vorm geven. Dit alles valt onder tekstcorrectie. Als ik uitgebreider en inhoudelijker naar je tekst moeten kijken, kun je me – eventueel in samenwerking met mijn partners – ook laten redigeren.

Tekstcorrectie is vaak een ondergeschoven kindje. Je hebt al veel tijd gestoken in je tekst en je wilt deze zo snel mogelijk doorsturen of publiceren. Een tikfoutje hier en daar is ook niet zo’n probleem. Maar een tekst met fouten tegen de spelling of grammatica slaat al snel de plank mis. Je wordt minder serieus genomen en in ernstiger gevallen kan jouw tekst zelfs verkeerd worden begrepen. Zonde van alle moeite.

Het kan ook anders: je schakelt Doyoucopy in voor tekstcorrectie. Toegegeven, dan duurt het iets langer voordat je met je tekst verder kunt. Maar het staat wel véél professioneler.

Ik heb onder meer ervaring met het redigeren en corrigeren van de volgende teksten:

  • Brochures, folders, flyers
  • Webteksten en productteksten
  • Scripties en stageverslagen
  • Manuscripten van verhalen
  • Artikelen voor tijdschriften en blogs

Tekstcorrectie door Doyoucopy: als het echt goed moet

Nadat je Doyoucopy voor tekstcorrectie hebt ingeschakeld, kun je zeker zijn van een goede, effectieve tekst die doet waarvoor je ‘m in de eerste plaats schreef of liet schrijven. Voor grotere tekstcorrectieopdrachten gelden natuurlijk speciale, aantrekkelijke tarieven. Neem contact met me op en ik vertel je er alles over.