Web Analytics

First Lady

First Lady womenswearOoit was First Lady een modefranchise met vestigingen door het hele land, maar die is een aantal jaren terug uit elkaar gevallen. Sommige winkels bleven echter onder de naam First Lady opereren en werken op verschillende gebieden samen. Gerard en Lidy Jansen uit Rheden exploiteren twee van deze winkels, in Rheden en in Eerbeek. Waar in alle steden dezelfde ketens volgens dezelfde formules het straatbeeld bepalen, onderscheidt First Lady zich met een afgewogen collectie, persoonlijke aandacht en hoogstaande service.

First Lady is voor veel vrouwen uit Rheden, Eerbeek en omliggende plaatsen een begrip. De winkels in Rheden en Eerbeek bieden een brede selectie aan mode voor de moderne, zelfbewuste vrouw. De nadruk in de regelmatig wisselende collectie ligt op het casual kleedmoment. Als aanvulling op de mode is er ook een ruim aanbod aan lingerie, badmode en accessoires. Lidy Jansen van First Lady geeft hiernaast adviezen op het gebied van kleur, stijl, make-up en garderobe.

Vele activiteiten

Bij de vestigingen van First Lady in zowel Rheden als Eerbeek is vaak wat te doen. Modeshows, metamorfosedagen, openhuisweek, uitpakdagen… Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele acties die Gerard en Lidy in samenwerking met Doyoucopy uit Velp opzetten. Doyoucopy is First Lady breed van dienst: met e-mailnieuwsbrieven, met advertenties, met mailings, posters en ook met de onlangs geheel vernieuwde website: www.firstlady-rheden.nl.