Web Analytics

Mancave

Mancave - het elektronicablog onder spanning

De grootste webshop op het gebied van elektronica in Europa is Conrad Electronic. Zij verkopen uitsluitend via internet, dus ze zijn ook op internet aangewezen voor hun klandizie. Een vaste schare klanten weet steevast de weg naar Conrad te vinden. Maar het bedrijf wil graag nieuwe klanten aanboren en het weet gelukkig ook dat daar wel wat voor moet gebeuren. Er moest een vituele ‘mancave’ komen.

Conrad heeft als doelgroep: mannen. En dan vooral dat deel van de mannen dat houdt van knutselen, zelf met elektronica prutsen, gadgets, radiografisch speelgoed… Kortom, een groot deel van de mannen. Om ervoor te zorgen dat deze meer betrokkenheid met het merk Conrad krijgen, is besloten een blog op te zetten met de illustere titel Mancave. Een mancave is letterlijk vertaald een ‘mannengrot’. In Nederland is het nog niet zo ingeburgerd, maar in de Angelsaksische wereld is een mancave een plek waar de man zich terug kan trekken en zich op zijn gemak voelt. Hier wordt hij niet gestoord door de vrouwen in huis en kan hij heerlijk zichzelf zijn.

Heb jij ook een Mancave?

Voor sommige mannen is hun mancave de kelder waar hun werkbank en hun gereedschap staat. Voor andere mannen is het een muziek- of een gamekamer. En voor weer anderen is het pas een echte mannengrot als er een flipperkast en een jukebox staat en je er film kunt kijken op een groot scherm. Iedere man bepaalt natuurlijk zelf hoe zijn ideale exclusieve mannenruimte eruit ziet.

Hoe dan ook, op Mancave.nl vind je volop inspiratie en kun je zien hoe andere mannen een ruimte volledig ombouwen. Ook lees je over nog veel andere DIY-projecten in de meest uiteenlopende richtingen. Natuurlijk komt er ook wat humor bij kijken en schuwt Mancave een seksistische toon niet.

Doyoucopy is een van de copywriters die met veel plezier op wekelijkse basis nieuwe content in de vorm van een blog aan Mancave levert. En dat inmiddels al voor het vijfde jaar op rij.