Web Analytics

Kamer van Koophandel

Kamer van KoophandelDe Kamer van Koophandel (KvK) is natuurlijk bekend bij iedere ondernemer. Veel mensen vragen zich af wat de Kamer van Koophandel nu eigenlijk doet, behalve de jaarlijkse bijdrage incasseren. De taak van de KvK is om het ondernemingsklimaat te bevorderen. Daarvoor geeft de Kamer advies en organiseert ze bijeenkomsten voor startende ondernemers of ondernemers die willen uitbreiden naar het buitenland.

Een wettelijke taak van de Kamer van Koophandel is het bijhouden van het handelsregister. Daarnaast moet ze de belangen van ondernemers behartigen en de ontwikkeling van bedrijvigheid in de regio stimuleren. Ook belangrijk is het geven van voorlichting, op het gebied van starten, internationaal ondernemen, nieuwe regelgeving en bedrijfsoverdracht.

Eerst even langs je Kamer van Koophandel

Belangrijk is uiteraard deze activiteiten bij de ondernemers tussen de oren te krijgen. Daarom krijgen alle ingeschrevenen bij de Kamer van Koophandel het magazine Eigen Zaak thuisgestuurd en verstuurd de Kamer ook regelmatig andere mailings.

Voor de Kamer van Koophandels in Arnhem en Nijmegen heeft Doyoucopy in het verleden werkzaamheden verricht. Zo hebben we mailings ontwikkeld en brieven geschreven. Ook hebben we voor de landelijke organisatie, de Vereniging van Kamers van Koophandel, gewerkt.