Web Analytics

holiday autos

holiday autos

Holiday autos is een autoverhuurbroker. Dat houdt in dat het bedrijf op grote schaal auto’s reserveert bij de grote autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis, Budget, Europcar. Omdat het bedrijf dat op grote schaal doet – holiday autos werkt wereldwijd – onderhandelt het de beste prijzen. En die prijzen geeft het door aan de consument. Aan jou, dus. Een auto reserveren via in broker in plaats van direct via het verhuurbedrijf scheelt je dus vaak veel geld.

Het all inclusive-concept van holiday autos

Naast goedkoop een auto doorverhuren aan een consument, voegt holiday autos ook een extra servicegraad toe. Het concept van holiday autos is gebaseerd op de all inclusive-formule. Het volgende stukje komt uit de webtekst die Doyoucopy voor holiday autos schreef:

Wanneer wij zeggen ‘all inclusive’, dan bedoelen we ook all inclusive. We gaan je dus niet vermoeien met extra kosten in de vorm van belastingen, toeslagen, een beperkt aantal kilometers of de gebruikelijke verzekeringen als aansprakelijkheid, CDW en diefstal. Nee, dat doen we niet. Alles is gewoon bij de prijs inbegrepen. Wil je ook geen eigen risico als er onverhoopt iets gebeurt? Neem dan de optie ‘drivesafe’. Geen verborgen kosten, dat rijdt toch een stuk prettiger!

De Nederlandse markt wordt bediend door een internationaal team vanuit het kantoor in Brussel. Er waren al teksten voor de Nederlandstalige website, maar die waren geschreven door Vlamingen en het bedrijf merkte dat dat niet helemaal werkte voor de Nederlandse markt. Holiday autos vroeg Doyoucopy de teksten vanuit Nederlands oogpunt te herschrijven en de sterke punten van een auto huren via holiday autos scherp naar voren te laten komen. Behalve voor het hoofdmerk holiday autos, schreef Doyoucopy ook teksten voor het zustermerk Bookanddrive, dat op een vergelijkbare manier (als autoverhuurbroker) zijn diensten aanbiedt, maar op een jongere doelgroep is gericht. Om de website interessanter te maken en extra traffic te trekken, voegde Doyoucopy ook een aantal blogartikelen aan deze website toe.