Web Analytics

De Merkgarage

de merkgarageDe Merkgarage houdt het niet bij één merk, maar staat juist voor onafhankelijk onderhoud aan ieder merk. Of dat nou om een klein of een groot merk gaat. Een industrieel of een commercieel merk. Wij werken graag voor merken die groot zijn en merken die dat willen worden. O ja, voor automerken werken we ook graag. Dat doen we met veel plezier, passie voor het vak van reclame en communicatie en een flinke dosis eigenwijsheid.

De Merkgarage sleutelt aan merken

De Merkgarage wordt gerund door twee ervaren ‘merkmonteurs’. Erwin van Hensbergen sleutelt graag aan designvraagstukken. Edward Hendriks die als copywriter zijn eigen bedrijf heeft onder de naam ‘Doyoucopy’ is de specialist in content & copy. Soms werken ze ieder afzonderlijk aan een project, maar bij projecten waar beeld & tekst elkaar raken, treden ze op als één team merkmonteurs.

Samenwerkingsverband copy en vormgeving

De Merkgarage is het samenwerkingsverband waarmee Doyoucopy een brede dienstverlening kan bieden. Het voordeel van De Merkgarage is – naast de korte lijnen en flexibele instelling – ook de prijs. Waar mogelijk werken we met vaste prijzen en anders kunnen we een scherpe offerte neerleggen, waarmee je geld bespaart ten opzichte van het inhuren van een fullservice reclamebureau. Ook onder de noemer ‘Doyoucopy’ werkt Edward Hendriks trouwens regelmatig met Erwin samen. Maar net zo goed kunnen we met bestaande contacten (op het gebied van vormgeving, programmeerwerk, fotografie of wat dan ook) van onze klanten samenwerken. Kijk voor meer informatie op de website van De Merkgarage. Je ziet hier ook de projecten waarbij De Merkgarage haar expertise heeft laten gelden.