Web Analytics

Freelance copywriter Achterhoek

copywriter edward hendriks doyoucopy

Op zoek naar een freelance copywriter (of een tekstschrijver) in de Achterhoek? Er zijn er genoeg te vinden, maar je hoeft niet verder te zoeken dan deze pagina.

Bij Doyoucopy zit je goed, want deze ervaren freelance copywriter –  ja, dat ben ik! – kan veel. Eventueel in samenwerking met mijn uitgebreide netwerk aan partners.

Dit zijn dingen waar ik goed in ben:

  • SEO-teksten, webteksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • copywriting (commerciële teksten) en tekstschrijven voor verschillende middelen
  • conceptontwikkeling (het bedenken van ideeën voor advertenties, brochures, mailings of complete campagnes)

Ervaren freelance copywriter

Doyoucopy heeft met tekstschrijver en copywriter Edward Hendriks meer dan 15 jaar ervaring in communicatie in huis. Zowel aan klant- als aan bureauzijde. Voor bedrijven, bureaus en organisaties in de meest uiteenlopende branches.

Consumentenmarketing, business-to-business en (semi-)overheid. Mijn stijl? Die is het beste te omschrijven als fris, vlot leesbaar en verhalend. Ik zorg ervoor dat ik de merkwaarden van jouw organisatie in de teksten terug laat komen.

Freelance copywriter Achterhoek: Doyoucopy

Edward Hendriks werkt nu als freelance copywriter voor zijn eigen bureau, Doyoucopy. Je kunt hem ook inschakelen om de communicatie-uitingen van jouw organisatie te beoordelen, als (eind)redacteur of als tekstcoach. Op de desbetreffende pagina’s kun je meer over deze diensten lezen.

Tekstschrijver uit de Achterhoek gezocht?

Zoek niet verder! Met Doyoucopy uit de Achterhoek heb je ‘m al gevonden. Ik werk onder andere voor klanten uit Doetinchem, Winterswijk, Groenlo, Zutphen, Doesburg en ‘s-Heerenberg (in dit mooie kasteelstadje woon en werk ik zelf).

Ik werk niet alleen in de Achterhoek en ook niet alleen in de provincie Gelderland, maar voor klanten in het hele Nederlandse taalgebied. Maar ik vind het wel extra leuk om voor Achterhoekse klanten te werken! 

Benieuwd of ik werk in jouw branche heb gedaan? Vraag me er gerust om. De kans is groot dat ik wat voor je heb, uit meer dan 15 jaar copywriting-ervaring. Je kunt ook even in mijn portfolio kijken voor een kleine selectie van recent werk.

Bekijk nu het portfolio van Doyoucopy of neem direct contact op met copywriter Edward Hendriks. Ik zie ernaar uit iets van je te horen!