Web Analytics

Freelance copywriter Arnhem?

Je zoekt een freelance copywriter Arnhem? Zoek niet langer! Bij Doyoucopy ben je op de beste plek. Tekstschrijver Edward Hendriks zit in de buurt van Arnhem en is gespecialiseerd in:

  • SEO (zoekmachineoptimalisatie) van je website, scherpe webteksten, social media
  • copywriting (commerciële teksten) en tekstschrijven (van persbericht tot jaarverslag)
  • conceptontwikkeling (het genereren van ideeën voor advertenties, brochures, mailings of complete campagnes)

Freelance copywriter Arnhem gezocht? Je hebt ‘m gevonden!

Edward Hendriks (dat ben ik!), copywriter bij Doyoucopy, heeft veel ervaring met marketing, communicatie en social media. En natuurlijk met copywriting! Ik werkte zowel aan klant- als aan bureauzijde. Voor bedrijven, bureaus en organisaties in de meest uiteenlopende branches (van kunststofkorrels tot de ict-sector en van campings tot verzekeringspolissen).

Nu werk ik als freelance copywriter voor mijn eigen bureau, Doyoucopy. Ik kan ervoor zorgen dat je niet alleen maar zendt, maar daadwerkelijk een dialoog aangaat met je doelgroepen. Niet schrijven, maar praten. En ik zorg ervoor dat je gevonden wordt op internet!

Ik hou me voor mijn klanten bezig met de meest uiteenlopende opdrachten van conceptontwikkeling tot copywriting. Het schrijven van interessante blogs en het maken van SEO-webcopy behoort tot mijn specialismen. Daarnaast denk ik graag met bedrijven of organisaties mee over campagnes, acties en promoties.

Freelance copywriter Arnhem gezocht?
Bekijk nu het portfolio van Doyoucopy
of neem direct contact op met tekstschrijver Edward Hendriks.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties