Webteksten laten schrijven

Iedereen die zich met internet bezighoudt weet dat ze ongelooflijk belangrijk zijn: je webteksten. Daarom besteed je hier maar beter veel aandacht aan. Heb je geen tijd of denk je dat je onvoldoende kennis hebt om je webteksten zelf te schrijven? Dan kun je natuurlijk ook jouw webteksten laten schrijven door een ervaren webcopywriter. Dat ben ik, Edward Hendriks van Doyoucopy.

Goede webteksten overtuigen

Ik heb het op mijn website al veel vaker gezegd. Als je wat wilt van je bezoekers (en welke website wil dat nu niet), zijn goede webteksten van het grootste belang. De vormgeving en de beelden trekken en sturen de aandacht, maar het is het verhaal dat overtuigt. Een investering in betere webteksten verdient zichzelf daarom vrijwel altijd terug. Je zou zelfs kunnen beslissen om zelf goede webteksten te leren schrijven. Sommige copywriters beweren dat dit een kernactiviteit van elke online onderneming is.

Maar ik weet ook wel hoe het in de praktijk werkt. Goede teksten schrijven is zo makkelijk nog niet. Gelukkig maar, anders zou ik niks verdienen. Nu zijn er veel bedrijven die naar me toekomen om mij hun webteksten te laten schrijven. Dat doe ik natuurlijk graag en goed.

Wat voor webteksten laat jij schrijven?

Jouw website of webshop heeft goed vindbare teksten nodig. Daarnaast bouw je met een blog aan je contentmarketing. Daarvoor kun je mij op regelmatige basis webteksten laten schrijven waarin jouw belangrijke zoekwoorden zijn opgenomen. In het portfolio op deze site vind je veel voorbeelden van webteksten die ik voor mijn klanten geschreven heb. Je kunt ook bij de referenties van Doyoucopy kijken. Dan zie je dat ik me niet gespecialiseerd heb in een bepaalde branche. De kans is dus groot dat ik ook jou kan helpen met je webteksten.

Webteksten laten schrijven door Doyoucopy

Voor de volgende klussen kun je Doyoucopy jouw webteksten laten schrijven (hier heb ik veel ervaring mee):

  • Blogs laten schrijven voor je website
  • Productteksten voor je webshop schrijven (inclusief SEO)
  • Schrijven van converterende teksten
  • SEO-webteksten voor je huidige of je nieuwe site

Wat voor webteksten heb jij nodig? Laat het me weten en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Voor een aantal veelvoorkomende webteksten heb ik trouwens standaardtarieven.

Wil je toch liever zelf aan de slag met je webteksten? Lees dan vooral de tips in mijn copyblog. Zo word je vanzelf ook een kei in webcopy!