(SEO-)Webteksten laten schrijven

Iedereen die zich met internet bezighoudt weet dat ze ongelooflijk belangrijk zijn: je webteksten. Daarom besteed je hier maar beter veel aandacht aan. Heb je geen tijd of denk je dat je onvoldoende kennis hebt om je webteksten zelf te schrijven? Dan kun je natuurlijk ook jouw webteksten laten schrijven door een ervaren webcopywriter. Dat ben ik, Edward Hendriks van Doyoucopy.

Goede webteksten overtuigen

Ik heb het op mijn website al veel vaker gezegd. Als je wat wilt van je bezoekers (en welke website wil dat nu niet), zijn goede webteksten van het grootste belang. De vormgeving en de beelden trekken en sturen de aandacht, maar het is het verhaal dat overtuigt. Een investering in betere webteksten verdient zichzelf daarom vrijwel altijd terug. Je zou zelfs kunnen beslissen om zelf goede webteksten te leren schrijven. Sommige copywriters beweren dat dit een kernactiviteit van elke online onderneming is.

Maar ik weet ook wel hoe het in de praktijk werkt. Goede teksten schrijven is zo makkelijk nog niet. Gelukkig maar, anders zou ik niks verdienen. Nu zijn er veel bedrijven die naar me toekomen om mij hun webteksten te laten schrijven. Dat doe ik natuurlijk graag en goed.

SEO-teksten laten schrijven

Jouw website of webshop heeft naast lekker leesbare en uitstekend converterende webteksten ook goed vindbare SEO-teksten nodig. Dat betekent niet dat deze teksten voor zoekmachines geschreven zijn (niemand leest teksten die voor zoekmachines geschreven zijn), maar wel dat deze teksten zo zijn geschreven en gestructureerd dat zoekmachines gemakkelijk kunnen achterhalen waar de tekst over gaat. Vervolgens zorg ik ervoor dat deze SEO-teksten de beste teksten zijn die er over dit onderwerp te vinden zijn, zodat je jouw concurrentie online kunt verslaan.

Het mooie is: je hoeft het allemaal niet zelf te doen. Laat mij jouw SEO-teksten schrijven en ik zorg ervoor dat je de best mogelijk content krijgt om hoge rankings in Google te behalen, waar je klanten als vliegen op de stroop op af zullen komen!

Bloggen

Behalve webteksten en SEO-teksten voor je website heb je meestal ook regelmatig nieuwe teksten nodig. Met een blog waarin je problemen voor je klanten oplost bouw je aan je contentmarketing. Heb je hier zelf geen tijd voor en geen kaas van gegeten, dan kun je mij interessante blogartikelen laten schrijven waarin jouw belangrijke zoekwoorden zijn opgenomen.

Portfoliowerk

In het portfolio op deze site vind je veel voorbeelden van webteksten die ik voor mijn klanten geschreven heb. Je kunt ook bij de referenties van Doyoucopy kijken. Dan zie je dat ik me niet gespecialiseerd heb in een bepaalde branche. De kans is dus groot dat ik ook jou kan helpen met je webteksten.

Webteksten en SEO-teksten laten schrijven door Doyoucopy

Voor de volgende klussen kun je mij inschakelen (hier heb ik veel ervaring mee):

  • Blogs laten schrijven voor je website
  • Productteksten voor je webshop schrijven (inclusief SEO)
  • Schrijven van converterende teksten
  • Storytelling voor op je website
  • SEO-teksten voor je huidige of je nieuwe site
  • Verbeteren van je bestaande content voor betere vindbaarheid en/of conversie

Wat voor webteksten heb jij nodig? Laat het me weten en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Voor een aantal veelvoorkomende webteksten, losse blogs en losse pagina’s heb ik trouwens standaardtarieven.

Wil je toch liever zelf je SEO-teksten of andere webteksten schrijven? Lees dan vooral de tips in mijn copyblog. Zo word je vanzelf ook een kei in webcopy!