Web Analytics

Tekstcoach

Steeds vaker krijg ik verzoeken om workshops of cursussen helder schrijven te verzorgen. Dit gebeurt dan meestal door bedrijven die de taalkennis van hun eigen medewerkers willen laten bijspijkeren. Omdat zij in hun dagelijks werk veel klantcontact hebben of omdat zij bijvoorbeeld zelfstandig content voor de website willen verzorgen. Kun jij ook wel een tekstcoach gebruiken?

Edward Hendriks van Doyoucopy komt graag voor een eenmalige of meerdaagse sessie bij jouw bedrijf langs. Graag hoor ik van je wat de precieze bedoeling is, zodat ik een training op maat voor je kan verzorgen. Desgewenst kan ik ook een paar algemene, veelvoorkomende problemen met teksten behandelen. De insteek zal in ieder geval zijn dat je handvatten krijgt om je eigen teksten of die van je medewerkers te verbeteren.

Vraag de tekstcoach om advies over jouw teksten

Natuurlijk kun je Doyoucopy ook om zijn mening over de communicatieve uitingen van jouw bedrijf of organisatie vragen. In dat geval maak ik een helder en concreet rapport met tips en aanbevelingen waar je zelf mee verder kunt.

Doyoucopy wordt onder meer voor de volgende klussen als tekstcoach ingeschakeld:

  • Schrijven voor mensen én zoekmachines
  • Conversiegericht schrijven
  • Creatief en clichévermijdend schrijven
  • Consequent en taalkundig correct schrijven
  • Helder en begrijpelijk schrijven

Wat kan Doyoucopy voor jouw business betekenen? Ik hoor graag van je.