Quick scan voor websites

Quick scan voor websites

Bijgewerkt op

In mijn werk als copywriter ben ik er al vaak tegenaan gelopen. Bedrijven hebben een website, maar zijn niet tevreden over hun ‘vindbaarheid’ op internet. Terwijl de website zelf er vaak prima uitziet en nog lang niet aan vervanging toe is. Ik heb daar speciaal voor mkb-ondernemers (maar ook goed toepasbaar voor grote bedrijven) een laagdrempelig product voor geïntroduceerd. De quick scan voor websites.

Direct weten wat je aan moet passen

Met deze quick scan bekijk ik je website zowel op techniek, content als linkpopulariteit. Wat volgt is een helder en beknopt rapport, waarin direct staat aangegeven wat je aan moet passen op je website, wil je beter gevonden worden in de zoekmachines (lees: Google).

Je kunt vervolgens mij vragen om de implementatie van de adviezen te doen. Je kunt het ook zelf doen of uitbesteden aan je webbouwer. De adviezen zijn voor het grootste deel gemakkelijk over te nemen en te implementeren, waarna je bezoek en daarmee het aantal potentiële klanten voor jouw business zeker zal stijgen. Gegarandeerd!

Doyoucopy biedt de quick scan voor websites speciaal voor het mkb aan voor het actietarief van € 250,-. Wil je meer weten of de quick scan direct aanvragen? Neem contact op met Edward Hendriks van Doyoucopy.

Lees ook nog even dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *