Web Analytics

Een website voor Creëer

Een website voor Creëer

Creëer is een projectbureau voor civiele techniek en bouw. Maar Creëer is geen gewoon projectgebouw. Per project stelt dit bureau – onder de bezielende projectleiding van René Huizinga – een passend team van vakmensen, studenten of verschillende bouwpartners op. Om samen te komen tot grootse resultaten. 

Elk project ziet Creëer als een unieke uitdaging, waarin kennis, ervaring en een frisse blik samenkomen. Met een divers team zorgt het bureau dat iedereen het einddoel voor ogen houdt: een project waar iedereen die een bijdrage heeft geleverd, trots op kan zijn.

creeer-projectbureau-voor-civiele-techniek-4creeer-projectbureau-civiele-techniek-3

Met zijn partners heeft Creëer een proces voor ogen waarin iedereen gaat doen waar hij goed in is. Vanuit gedeelde waarden en de eigen expertise van alle deelnemers. Deze aanpak is een disruption vergeleken bij de traditionele aanpak in de bouw. Het staat bekend onder de term ‘value-based projectmanagement’. Er is lef voor nodig om zo te werken, maar de kosten en de kans op fouten blijken in de praktijk stukken lager te liggen. Het doel van de website is om interesse in de Creëer-aanpak op te roepen (vandaar ook de vijf ijzersterke redenen om Creëer in te schakelen) en vervolgens uit te nodigen contact op te nemen. De testimonials van klanten zijn het bewijs dat Creëer goede diensten levert.

creeer-projectbureau-civiele-techniek-2

De website werd vormgegeven en ontwikkeld door Cowpunks uit Elst. Doyoucopy werd al in een vroegtijdig stadium ingeschakeld om mee te denken over de conceptuele aanpak. Ik schreef de webteksten en bedacht de tagline.

BEKIJK DE WEBSITE