Webteksten en SEO Carclin

Webteksten en SEO Carclin

Carclin is een b-to-b-merk reinigingsmiddelen voor carwashes en truckwashes. Ze hebben zowel producten voor de hogedrukreiniger als voor de volautomatische wasstraten.

Carclin is onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf Synerlogic, dat een historie heeft die 115 jaar teruggaat. Synerlogic is specialist in additieven voor veevoer, chemische producten, voedingsmiddelen en industriële schoonmaakmiddelen.

Homepage van de nieuwe website van Carclin

Omdat Carclin zijn oudere merken samenvoegde en nu alle producten onder één merknaam aanbiedt, kwam er een nieuwe website. Doyoucopy mocht de webteksten schrijven met daarbij de opdracht om bijzonder aandacht aan SEO (zoekmachineoptimalisatie) te besteden. Ook in deze b-to-b-markt is het belangrijk om goed gevonden te worden in Google.

Productteksten van Carclin

Doyoucopy schreef de teksten voor tientallen pagina’s inclusief meta tags voor zowel de homepage en de overige informatiepagina’s als de categoriepagina’s en productdetailpagina’s.

Reactie van de klant

Dank je wel. Ik vind het actiever en persoonlijker, zonder dat het te amicaal wordt. En het is duidelijk zonder dat het te lang is.

BEKIJK DE WEBSITE