Web Analytics

E-book: direct je website verbeteren

[no_toc]In mijn bijna 20-jarige carrière heb ik al tientallen klanten geholpen met het verbeteren van hun website. Daarbij kom ik steeds dezelfde problemen tegen, die relatief makkelijk aan te pakken zijn.

‘Ik heb een nieuwe website nodig.’ Dat is vaak het eerste waar ondernemers aan denken als ze (veel) meer resultaat uit hun website willen halen.

Toch is dit vaak niet nodig. Een bestaande website kun je met een paar slimme aanpassingen vaak flink upgraden. Ik heb een e-book geschreven waarin ik de 50 belangrijkste actiepunten behandel die de gebruiksvriendelijkheid van je website bepalen.

50 actiepunten voor een onweerstaanbare website

Heb je deze punten op orde, dan is je website helemaal klaar om het resultaat te boeken dat je van een nieuwe website zou mogen verwachten.

Een bestaande website oppoetsen is altijd veel goedkoper dan een nieuwe website implementeren. Ga maar na: voor een goede, nieuwe website is een heel team aan specialisten nodig en maanden aan tijd.

Je kunt het zelf – met een beetje hulp

De tips om je website te verbeteren uit dit e-book kun je meestal zelf implementeren, als je website gebruikmaakt van een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) zoals WordPress.

Je hoeft de actiepunten niet allemaal tegelijk door te voeren. Af en toe een puntje verbeteren als je met je website aan de slag gaat kan ook. Na een paar weken (of maanden, afhankelijk van je snelheid) is je website dan weer helemaal bij de tijd.

Heb je na het lezen van dit e-book toch hulp nodig bij het verbeteren van je teksten of de gebruiksvriendelijkheid van je website? Dan kun je natuurlijk altijd een beroep doen op de expertise van Doyoucopy.

Je website optimaliseren

De tips die ik in dit e-book omschrijf, heb ik stuk voor stuk zelf toegepast. Op mijn eigen website, maar ook op de websites van klanten.

Als copywriter is het van groot belang dat mensen mij online vinden. Ik heb geen winkel en ik bied een dienst die vele anderen ook bieden.

Daarom heb ik veel tijd gestoken in optimalisatie van mijn eigen site. En met succes.

Je vindt mijn site direct onder Wikipedia en Carrièretijger. Ik ben de eerste copywriter die je tegenkomt.

Met mijn website verdien ik mijn volledige inkomen. En dat is niet omdat hij er zo fancy uitziet, maar omdat hij doet wat hij moet doen.

Zo moeilijk is het niet.

Ook niet voor jou.

Met een klein beetje hulp kun je het zelf. En je kunt er nu mee beginnen.

webteksten laten verbeterenTurboboost voor je website

Dit e-book gaat veel verder dan alleen tips voor het verbeteren van je content. Er staan ook direct toepasbare tips voor vormgeving en conversie in die je meteen door kunt voeren.

Tegen een fractie van de kosten voor het inhuren van een webdesigner en een copywriter kun je nu zelf je website upgraden.

Een compleet nieuwe site is niet nodig.

Wil je ook een turboboost voor je website? Vaak kun je met enkele slimme aanpassingen al veel meer resultaat boeken.

Jij kunt ook zo’n website hebben

Zo’n onweerstaanbare website die mensen van voor tot achter spellen. Waarvan ze een beetje droevig worden als ze je laatste blogartikelen allemaal al hebben gelezen. En zich dan maar inschrijven voor je e-book of je nieuwsbrief omdat ze snakken naar meer.

Je snapt het al. Deze mensen zijn de mensen die al voor 99% verkocht zijn.

Ja, ook jij kunt zo’n website hebben. En je hoeft er geen (tien)duizenden euro’s voor een nieuw design tegenaan te gooien.

Op basis van 17 jaar aan ervaring met copywriting en de problemen waar mijn klanten tegenaanlopen, heb ik een speciale service ontwikkeld.

Een verbeterservice voor bestaande websites, omdat ik merkte dat veel ondernemers van klein tot groot er behoefte aan hebben.

Ik bekijk jouw bestaande homepage of website en ik vertel je precies wat je waar moet verbeteren aan je content. Met dit advies kun je direct aan de slag om meer resultaat te boeken!

Heb je de adviezen eenmaal overgenomen, dan ben je meteen klaar!

Maak je website onweerstaanbaar

In 50 actietips voor een onweerstaanbare website krijg je 50 van de allerbeste websitetips die je website direct een boost gaan geven.

En het mooist? De gids kun je helemaal gratis downloaden vanuit de Apple Book Store. Het enige wat je nodig hebt is een iPhone, iPad of Mac.

> Download 50 actiepunten voor een onweerstaanbare website