Cursus copywriting – laat internet voor je werken met de juiste woorden

Cursus copywriting – laat internet voor je werken met de juiste woorden

Worstel je – net als vele andere ondernemers – met je webteksten? Wil je méér uit je website halen? Weet je zelf stiekem ook wel dat die teksten veel scherper en klantgerichter kunnen? Waarschijnlijk is het tijd voor een paar lessen copywriting die je schrijfwerk direct naar een hoger niveau tillen, zonder dat je een duurbetaalde copywriter hoeft in te huren!

“Ik heb bijna 20 jaar ervaring als copywriter. Ik ben de eerste copywriter die je tegenkomt als je gaat googelen. Ik heb voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus gewerkt aan campagnes, webteksten, blogartikelen, interviews, advertenties en veel meer. Daarom denk ik wel wat te kunnen vertellen over het vak aan de hand van een praktische cursus copywriting.”

Edward Hendriks – online copywriter

In mijn copyblog op deze website geef ik al talloze copytips (en andere tips en verhalen rondom marketing, communicatie en media) en help ik aspirant-copywriters op weg. Maar ik leer ondernemers ook hoe ze zelf betere webteksten kunnen schrijven. Maandelijks lezen meer dan 25.000 geïnteresseerden mijn blogartikelen. Da’s een heel GelreDome vol!

Regelmatig krijg ik vragen via e-mail van mensen die zelf óók graag beter willen worden in copywriting om meer uit hun (online) bedrijf te halen. Of die zelf een carrière als copywriter willen beginnen.

Snel beter worden in copywriting

Daarom heb ik een eenvoudige en snel te volgen cursus copywriting voor je opgezet waarin ik je leer om zelf de juiste stappen te zetten om jezelf te verbeteren in copywriting als ondernemer.

Tenslotte zou copywriting voor alle bedrijven een kernactiviteit moeten zijn, omdat je resultaten er vaak direct van afhangen. Uit deze eenvoudige en heldere training copywriting kan iedereen pikken wat voor hem of haar interessant is.

Doe simpelweg elke dag één les en na een maand heb je jouw copy skills drastisch verbeterd.

Cursus Copywriting in 30 Dagen

Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven.

De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.

7 voordelen van deze training copywriting op een rij

 1. Je leert jezelf copywriten door 30 dagen lang één les uit deze pdf te volgen (kost je een halfuurtje per dag).
 2. Lees alle 30 lessen rustig na in één handzame pdf van meer dan 140 pagina’s.
 3. Geen video’s vol onzinnig geklets: alleen de kern van het verhaal.
 4. Mijn beste tips uit 20 jaar werkervaring gebundeld.
 5. Eenvoudige, korte lessen met herkenbare voorbeelden, praktische tips en oefeningen.
 6. Alles wat je nodig hebt om direct betere teksten te schrijven.
 7. Tijdelijk voor de prijs van slechts één lunch

Inhoud van de cursus

Dit ga je onder andere leren:

 • Hoe je jouw teksten op voordelen in plaats van eigenschappen richt.
 • Waarom emoties belangrijk zijn in copywriting.
 • Waarom je juist anderen jouw verhaal moet laten vertellen.
 • Hoe de als-dan-formule je kan redden als je het écht niet meer weet.
 • Wat de Amerikanen bedoelen met ‘shoot your biggest gun first’.

Eerst nog even spieken wat er allemaal in de cursus zit? Download hieronder de inhoudsopgave! Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

🔥Goedkoopste copywriting-cursus van de Benelux: € 19,99

Na betaling (veilig met PayPro via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je de pdf als bijlage in je mailbox, zodat je meteen kunt beginnen om je copywriting te verbeteren.

Meer dan 550 cursisten leerden al betere copywriting
aan de hand van deze lessen!

Veelgestelde vragen over de Cursus Copywriting in 30 Dagen

Voor wie is de cursus copywriting bedoeld?

Voor freelancers, ondernemers, bloggers, eigenaren van websites en webshops: iedereen die baat heeft bij betere teksten en graag wat ondersteuning in de vorm van een aantal snel te implementeren lessen zou willen krijgen.

Waarom is het belangrijk copywriting te leren?

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Zij die de kunst en wetenschap van copywriting beheersen, hebben een enorme voorsprong op degenen die dat niet doen. Het is simpelweg te belangrijk om alleen aan copywriters over te laten.

Wat is dit eigenlijk voor soort cursus?

Het is een snelcursus in pdf-vorm, waarin je alle lessen in één document van ruim 140 pagina’s krijgt. Ik laat je aan de hand van een korte uitleg, voorbeelden, tips en een oefening zien wat de belangrijkste elementen zijn om onder de knie te krijgen.

Waarom is deze cursus copywriting zo goedkoop?

Omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil helpen hun teksten te verbeteren, zodat ik dat niet meer hoef te doen. Ik heb het namelijk al druk zat 😉

Is dit de cursus die je eerder via e-mail aanbood?

Deze Cursus Copywriting in 30 Dagen heb ik inderdaad eerst als e-mailcursus aangeboden. Nu heb ik ‘m helemaal bijgewerkt voor 2020 en voorzien van sprekende en herkenbare voorbeelden en zo’n 100 extra tips. Alles compleet in één pdf voor een lage prijs, zodat iedereen makkelijk zelf betere teksten kan schrijven.

Is deze cursus ook voor Vlamingen geschikt?

Jazeker, deze copywriting-lessen zijn puur universeel. Overal ter wereld kun je deze slimme technieken gebruiken om je lezers te triggeren. Ik bied de cursus in het Nederlands aan, zodat je ook als Vlaming alle lessen makkelijk tot je kunt nemen, om die vervolgens in je eigen woorden toe te passen.

Heb je ook een uitgebreide cursus copywriting met meer verdieping?

Daar ben ik nog mee bezig! De uitgebreide cursus zal een compleet stappenplan bevatten en diverse bijlagen om betere teksten te kunnen schrijven. Waarschijnlijk ook video’s die het een en ander verder verduidelijken. Ik weet nog niet wanneer ik deze aanbied, dus voorlopig zul je het met deze snelcursus moeten doen.

Is er ook nog een mogelijkheid om gratis lessen te volgen?

Jazeker, je kunt de artikelen in mijn copyblog altijd gratis lezen. Daarin vind je veel tips over copywriting terug. Maar ik heb ook een nieuwe snelcursus, specifiek gericht op het schrijven van steengoede webteksten. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via e-mail. Dan krijg je 14 dagen lang elke dag een les over webteksten.

Wil je meer onafhankelijkheid en vrijheid? Leer dan een systeem op te bouwen waarmee je passief inkomen genereert. Ik leid je in 10 stappen door de belangrijkste tips en trucs in mijn nieuwste e-book: Online geld verdienen in 10 stappen.

Nog niet aan de complete cursus copywriting of het e-book over online geld verdienen toe?

Schrijf je dan alvast in voor mijn GRATIS Cursus Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen! Je ontvang dan elke dag, 2 weken lang, een e-mail met een belangrijke les om betere webteksten te leren schrijven.