Web Analytics

Mijn copywriting-cursus wordt duurder!

Mocht je nog overwegen om mijn Cursus Copywriting in 30 Dagen aan te schaffen, dan moet je dat nog even deze maand doen. Nou ja, niets moet natuurlijk. Maar het zijn dure tijden en alleen deze maand profiteer je nog van de voordeelprijs van € 47. Vanaf volgende maand gaat-ie definitief € 79 kosten.

Waarom gaat de prijs omhoog?

Da’s een flinke prijsstijging, denk je misschien. En dat klopt. Ik heb hier een aantal redenen voor, die ik hieronder voor je zal schetsen.

In de eerste plaats was de prijs onder de 50 euro altijd al een aanbiedingsprijs. Zoals je op mijn verkooppagina kunt zien, staat daar: tijdelijke actieprijs. Natuurlijk lees je dat wel vaker in de (online) marketing en wordt de prijs helemaal niet hoger, maar in het geval van mijn cursus dus wel.

Nog heel even geldt de actieprijs van € 47 voor mijn Cursus Copywriting

Ten tweede: ik heb de cursus inmiddels al een aantal jaren geleden ontwikkeld en in die tijd voortdurend aangepast. Ik heb extra video’s en nieuwe voorbeelden toegevoegd. Ook het bijbehorende cursusboek heb ik onlangs helemaal geüpdatet.

Een derde reden is dat ik de cursus eind vorig jaar heb omgezet in een nieuwe leeromgeving die makkelijker werkt, beter te onderhouden is en tegelijkertijd een community bevat. In die community kun je vragen stellen, feedback krijgen en in contact komen met medecursisten. Da’s een groot voordeel voor deelnemers aan een e-learning-programma.

Vanzelfsprekend moet ik nu ook meer betalen voor het systeem waarop de cursus draait (Huddle). Niet meer dan logisch dat ik deze kosten en de toegevoegde waarde ook in de prijs van de cursus terug laat komen.

De vierde reden is dat de cursus misschien wel té goedkoop is, als je deze vergelijkt met andere cursussen. Zeker, het is een online cursus die je in je eigen tijd en tempo doorloopt. Ik hoef er geen tijd voor vrij te maken, geen Van der Valk-zaaltje te huren en koffie en witte bolletjes met kaas te regelen.

Maar toch, minder dan 50 euro voor een waardevolle beginnerscursus over copywriting, boordevol praktische en direct toepasbare tips, da’s niet veel. Daar gooi je je tank niet voor vol. Sterker nog, daar heb je nauwelijks meer een zakelijke lunch voor.

Het kan weleens zou zijn dat de lage prijs eerder TEGEN dan VOOR mijn cursus werkt. En hoewel ik iedereen kennis van copywriting gun (en die ook al jaren gratis weggeef in mijn blijf), is er altijd zoiets als de gepercipieerde waarde. En die kan door de lage prijs weleens als te laag worden ervaren door potentiële cursisten.

Op Udemy heb ik de cursusprijs al omhoog gegooid (bron: udemy.com)

Kortom: ik heb het idee dat ik de prijs iets meer in lijn met de werkelijke waarde moet brengen. Al is de nieuwe prijs natuurlijk nog steeds bizar laag. Als je maar 10% van wat je leert in deze cursus in de praktijk brengt, heb je ‘m waarschijnlijk in één tekstopdracht of verbeterde verkooptekst op je website al terugverdiend.

Ten vijfde: ik heb op veler verzoek het cursusboek als losse pdf opnieuw beschikbaar gemaakt voor de verkoop. Als je alleen het cursusboek koopt, profiteer je niet van de video’s, audiobestanden en alle voorbeelden die in de cursus zitten, maar kun je wel laagdrempelig kennis nemen van alle lessen en oefeningen. Een voordelige oplossing voor degenen die nog niet zover zijn dat ze echt in hun kennis willen gaan investeren.

Dus vind je de (nieuwe) cursusprijs te hoog? Dan is de losse aankoop van het cursusboek misschien iets voor jou!

Misschien zou ik als zesde reden nog op kunnen voeren dat de prijs van zo’n beetje alles omhoog is gegaan. Met supermarktprijzen die gemiddeld 40% zijn gestegen, is het goed te verantwoorden dat cursusprijzen ook stijgen!

Ook via Soofos kost mijn copywritingcursus inmiddels € 79 (bron: soofos.nl)

Dat waren ze, de 5 (of 6) belangrijkste redenen om de prijs van mijn Cursus Copywriting in 30 Dagen te gaan verhogen. Op de platforms van Soofos en Udemy – waar je de cursus ook kunt kopen – heb ik de prijs al omhooggegooid. Hier op Doyoucopy profiteer je nog heel even van de oude prijs.

Een goede reden om vóór 1 maart toe te slaan en de cursus nog voor het oude tarief van € 47 te bemachtigen! Alleen hier, op doyoucopy.nl, profiteer je nog deze maand van het actietarief.

Met het nieuwe tarief is mijn instapcursus voor beginners in copywriting nog steeds een van de allergoedkoopste copywriting-cursussen die je kunt volgen.

👉 Ontdek alles over de Cursus Copywriting in 30 Dagen in de Doyoucopy Academy.

Voor bestaande cursisten verandert er natuurlijk niets. Je houdt levenslang toegang tot de cursus en alle toekomstige updates!

💡Pro-tip: wil je op een snelle & makkelijke manier meer leren over de kracht van goede copywriting? Profiteer dan vandaag nog van deze aanbieding: Cursus Copywriting in 30 Dagen.

💡Pro-tip: over SEO en SEO-copywriting wordt heel erg moeilijk gedaan. Tijd om het makkelijk te maken. Want in de basis komt het neer op hoe je zo goed mogelijk antwoorden kunt formuleren op de vragen en problemen die potentiële klanten hebben. Ik presenteer je mijn eigen Cursus SEO-copywriting voor beginners.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties