Cijfers en Trends

Cijfers en Trends

Bijgewerkt op

Ieder jaar publiceert de Rabobank haar bekende lijstjes met branche-informatie. De bank bundelt hiermee kwantitatieve en kwalitatieve informatie over meer dan 90 branches, die ze in de loop van de jaren heeft verzameld. Als je de gegevens voor jouw branche wilt bekijken, surf je naar www.rabobank.nl/cijfersentrends.

Digital natives
Voor ons is het leuk om te zien wat er over communicatiebureaus wordt geschreven en of dat overeenkomt met onze eigen ervaringen. Zo noemt de bank als belangrijke trends op het gebied van communicatie dat Nederlanders steeds meer tijd besteden aan het spelen van games en het participeren in social media. Er groeit een generatie op van ‘digital natives’ voor wie de huidige mogelijkheden van internet zoals mobiele apps en gepersonaliseerde content de normaalste zaken van de wereld zijn.

Nog meer sociaal
Kansen liggen er op het gebied van interne communicatie, want al die veranderingen bij bedrijven moeten natuurlijk wel begeleid worden. Beloning op basis van rendement wordt nóg belangrijker. Daarnaast zijn er volop groeimogelijkheden op het gebied van social media en mobiel internet. Steeds meer bedrijven willen hieraan meedoen omdat ze zo hun doelgroep nog gerichter en op elk moment van de dag kunnen benaderen.

Zzp’ers
In 2011 neemt de vraag naar communicatie-expertise weer toe. Bedrijven en bureaus zullen in steeds grotere mate zzp’ers inzetten om ze bij het realiseren van hun doelstellingen te helpen. Laat dit nou precies het speelveld zijn waar Doyoucopy bij uitstek in thuis is. We helpen je graag verder.

Lees ook nog even dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *